Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı
Tarantula_: Journalist . Adam resmen evrim geçirdi arkadaş. İslamcı militan devrimci anti kapitalist bir mücahit oldu. Tamda yerine gönderdik erzuruma üşüyormuş ama keyfi tıkır. Anadoluya gelseydi bu haliyle kesin sinir krizi geçirirdi hayır eski haliyle gelse hayran olurdu . Yaşadığı çevre bu değişimi nasıl karşılıyor bilmiyorum ama ben baya sevindim. Süreçte bir ara cemaatçiliğe doğru kayıyordu ki Allah korudu hanif bir Müslüman kul kıldı kendisine. Kendisiyle doktorlar caddesinde şehid tahtındayı şehadet çağrısını söylediğimiz olmuştur bunu herkesle yapmam ama tarantulayla yapmışımdır. Ama bu aralar gözükmüyor sebebi finallerin AA olmasından belli oluyor gerçi Tatile girdik artık aramıza dönsün.
|
Vaayy müco vaay

senden böyle bir en listesi göreceğimi söyleseler vallahi inanmazdım helal olsun

Mü'min Mü'min'in aynasıdır güzel kardeşim aynı zamanda tespitlerine şaşırmadım değil, güzel tenkitler Allah razı olsun, o marş faslı çok kısa sürdü bu dönem geldiğimde es es in sokakları inleteceğiz İnşAllah, bak sen o zaman gör laiklik elden nasıl gidiyormuş...