AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-22-2012, 00:36   #61
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet kendisine ırkçılık demekteyiz

hee sen okudun anladın demek
bak orada il paragrafta özellikleri arasında nasyonal sosyalizm yazıyor...
nasyonal sosyalizm ne demek desem cevap verebilirmisin
peki öğrendikten sonra fena yamulmuşum dermisin
uygulanmadı dediğiniz türkiyede 23 sene tek parti vardı
10 sene demokrasi uygulandı darbe yapıldı anti demokratik anlayacağın ve o darbecilerden biriside türkeşti

laik ve kemalist olmaya eyvallah demeyenlerin,sistemin ötekileştirdikleini tasfiye etmek için...
iskilipli atıfın şapka yüzünden asılması zulm edenleri cezalandırmak içindi değilmi
peki ya şark istiklal mahkemelerinde türkçe bilmediği için asılanlar ?
yıl oldu 2012 insanlar daha yeni yeni zabıtlara ulaşıyor kimi koruyorlar ?
ya da neden çekiniyorlardı saklarken ?

aslında adına mahkeme demek bile saçmalık tiyatro denilebilir belki...

he iyi etmiştir
çocuk katili devlet
öyle iyi etmiştirki munzurdan kan akmıştır...
vergiymiş devlet önce vergiden muaf tutsun sonra vergi diye gırtlağa bassın
seyyid rıza o operasyona katılanların hepsinden daha şerefli bir adamdı...

sevineyimmi memleketin bir ferdi daha öldü diye ?
ülkenin haline yanıyorum doğudan aldığım her ölüm haberinde...
askerde ölse,pkklıda ölse...
20 yaşlarında çocukları birbirine düşman eden sistem ve o çocukları ölüme gönderen önderlikler kahrolsun...

camide yatılır,yaşanır,uyunur ama camiyi at barınağı yapamazsın...
tabi insanda zeka olacak camiyi koruyanlar barınağı koruyamıyormu diye sorması için
he belge...
kemalist sistemin yalanları
gel bi gün senle sirkeciye gidelim sana özal dönemine kadar pavyon olarak kullanılan camiyi anlatsın...
gel sur içine fatihe gidelim sana kapalı camiler göstereyim...

he he...
hür seçim oluyor adamlar her seçim oy oranlarını yükseltiyor
cidden faşistler ha
başbakanın anasına söven adam şu an chpde vekillik yapıyor cidden aşırı baskı var
bir tane muhalif basın diyor yahu adam

sana sırf bissürü gazete sayarım yav sözcüden girerim ortadoğudan çıkarım
henüz özgürlükler konusunda başarılı bir ülke olamadık,hala sistemden kaynaklanan saçma sapan tutuklamalar var ama ak parti öncesi zihniyetten biride çıkıp özgürlükten bahsetmesin güleriz
bu memlekete yaptıkları zulmü biliyoruz...

bişey dicem...
sen hem mhp ye oy veriyorsun yani milliyetçisin hemde bu türkçeyle ortalıkta mı dolaşıyorsun
görüşülecek tabi...
kan istemiyorum ben,iki tarafında vampir faşistlerinin kan fetişizmi beni alakadar etmiyor...

sizin zihniyetin zulmüdür pkkyı bu hale getiren...

kürtler çerkezler lazlar türk değilmi asıl siz onları gazlaya gazlaya ırkçılık yaratıyosunuz kürtlük etnik kökendir ırkmıdır bu konuda bukadar sana

nasyonel sosyalizm hitler bunların türkiyede karşılığı yok atatürk dersin hemende atatürk halkına zulüm etmedi hitler anasını ağlattı almanyanın kavgam elinizden düşmüyor sizin ben sizide biliyorum

tek partili dönem saltanatın kaldırılmasından sonra oldu meclis açıldı sokaktan geçen adamı gel meclis açtık buyurmu diyeceklerdi seçim falaln deme bana o ortamda seçim diye bişey yok olamaz savaş var açlık var padişah var sen tek bir subay türkiye kurmaya çalışıyorsun dünyayla savaşıyorsun senin o dönemde 3 4 parti istemen akıla ziyandır yani imkan yoktu ki

iskilipli atıf konusunda haklısın ama istiklal makemelerinin amacı millete sarık değilde şapka giydirmekmiydi düz mantık yapıyımda ortam yumuşasın şapkayı taktım istediğimi yaparım mahkemeye çıktım şapka var ben gidiyorum bumuydu yani arkadaşım ya tarihi yazanlar uydurmuş ya sen hanginize inanayım sen söyle şark mahkemelerine bakıyorum sizin şeyhlerden sait çıkıyor diyarbakırda milleti ayaklandırıyor diye onun için kuruldu türkçe bilmeyenleri asmak için kurulamaz yaa olamaz böle bişey o zaman ermeni var arap var var oğlu var hangisini asacaksın türkçe bilmiyor diye adam kalmaz memlekette :S

cami konusunda kuranda yazan ne arkadaşım yaa islamda niyet önemli değilmi adamlar atları sıçırtmak içinmi camiye sokmuşlar tövbe adam bi atını koyacak yer bulamadı geldi cami benim dedi öylemi yüzde 90 müslüman olan ülkede şimdi olsa belediye başkanı bakan akrabadır cami imarsızdır falaln derim inanırımda o zaman olmaz tarihçilerde benim dediğimi diyor senin değil

darbeyi türkeş yaptıysa neden hindistana sürgün edildi yada neden hapis yattı salakmıydı yoksa suçsuzmu ozaman türkeşin rütbesi teymendi darbeyi yapan adam gk başkanı ayrıca türkeş darbeden zarar gören bir ideolojinin lideri oluyor sonra neden türkeş şimdikiler gibi adam değildi ne kadar araştırdın bilmiyorum çakma adam değildi öyle lafı söyleyip kaçmazdı türkeş olsaydı şimdi osloya falanda gidemezdiniz şimdi mualefete dua edin siz

dersim konusunda ve pkk konusunda ne yaptılar ne içirdiler bilmiyorum size pkklı ölyor diye üzülüyosun devam üzülmeye cenazesinede git malum şehit cenazelerinde çok yaygara oluyor bunu söyleyen ben değilim kim olduğunu iyi bilirsiniz

pkk yı bitiricem diye adamlara yapmadığınız yalakalık kalmadı ya yuh diyorum başka bişey demiyorum bide mhp yi suçlarsınız idami kaldırdı asamadılar ben olsaydım asardım diye sen gittin adamın kucağına hop oturdun hop kalktın yazık yani silahla bitmeyeceğini bende biliyorum ama bu kadar olmaz konuşmaylada bitmez toprak versen yine bitmez neden bitmez adamlar senede 1 milyar dolar kazanıyor sen bu adamı 657 memurmu yapıcaksın 1500 tl maaşla ama devlet öldürdüğü adam içinde özür dilemez bide bu adam hainse böyle rezillik küçüklük hiç bir ülkede yok başka ülke bizim insanımızı öldürdü özür diledimi bizde biz içimizdeki itler yüzünden özür diliyoruz anıt mezar diktiriyoruz çok güzel devam

ya ben ne diyorum dil bilgisi sıfır demiyormuyum diyarbakırdaki mhpli duymasın bu yazdıklarını onlarında türkçe kötü
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2012, 00:45   #62
Kullanıcı Adı
unnamed
anlayan biri özet geçsin...
Alt 02-22-2012, 01:00   #63
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
kürtler çerkezler lazlar türk değilmi asıl siz onları gazlaya gazlaya ırkçılık yaratıyosunuz kürtlük etnik kökendir ırkmıdır bu konuda bukadar sana
la bu kesin birinin feyki bizi gazlıyo ya
değiller...
çatlasanda patlasanda yarılsanda değiller...
kürtlül türklük gibi bir ırktır,hiç bir farkı yoktur,birbirlerine hiçbir üstünlüğü yoktur...
türklüğün hiç bir ırktan bir fazlası yoktur...

Alıntı:
nasyonel sosyalizm hitler bunların türkiyede karşılığı yok atatürk dersin hemende atatürk halkına zulüm etmedi hitler anasını ağlattı almanyanın kavgam elinizden düşmüyor sizin ben sizide biliyorum

hemen bak googleden hitleri görünce yaz
bana nasyonal sosyalizmin ilkesini söyle nedir nasyonal
karşılığı yokmuş ulusalcılık resmen nasyonal sosyalizmdir...
ayrıca hitleride sevmem kitabınıda elime almam...

Alıntı:
tek partili dönem saltanatın kaldırılmasından sonra oldu meclis açıldı sokaktan geçen adamı gel meclis açtık buyurmu diyeceklerdi seçim falaln deme bana o ortamda seçim diye bişey yok olamaz savaş var açlık var padişah var sen tek bir subay türkiye kurmaya çalışıyorsun dünyayla savaşıyorsun senin o dönemde 3 4 parti istemen akıla ziyandır yani imkan yoktu ki
he var var
50 ye kadar savaş vardı,padişahlık vardı demi
27 seneyi açıkla bakalım
ulan neyin kafasını yaşıyorsun sen ya
açlık vardı bak

Alıntı:
iskilipli atıf konusunda haklısın ama istiklal makemelerinin amacı millete sarık değilde şapka giydirmekmiydi düz mantık yapıyımda ortam yumuşasın şapkayı taktım istediğimi yaparım mahkemeye çıktım şapka var ben gidiyorum bumuydu yani arkadaşım ya tarihi yazanlar uydurmuş ya sen hanginize inanayım sen söyle şark mahkemelerine bakıyorum sizin şeyhlerden sait çıkıyor diyarbakırda milleti ayaklandırıyor diye onun için kuruldu türkçe bilmeyenleri asmak için kurulamaz yaa olamaz böle bişey o zaman ermeni var arap var var oğlu var hangisini asacaksın türkçe bilmiyor diye adam kalmaz memlekette :S
sistemin dediğini yapanlar mahkemeye çıkmadığı için öyle bi sorun yok,düz mantık yapana kadar önce mantık öğren

şeyh saidin mahkeme tutanaklarında niye asıldığı yazıyor tabi senin ondanda haberin yok
''mürteci şeyh said'' yazıyor...
yani suçu irtica

şark istiklal mahkemesi savcısı ahmet süreyya özgeevren röportajında anlatıyor türkçe bilmeyen çocuğu şark istiklal mahkemesinde nasıl astıklarını ben senin gibi bol keseden atmam

Alıntı:
cami konusunda kuranda yazan ne arkadaşım yaa islamda niyet önemli değilmi adamlar atları sıçırtmak içinmi camiye sokmuşlar tövbe adam bi atını koyacak yer bulamadı geldi cami benim dedi öylemi yüzde 90 müslüman olan ülkede şimdi olsa belediye başkanı bakan akrabadır cami imarsızdır falaln derim inanırımda o zaman olmaz tarihçilerde benim dediğimi diyor senin değil
oooww atını koyacak yer bulamadı parti binalarını,sarayları kullansalardı madem öyle
daha sonra samanlar içinde bırakılan camiler ne oldu ?
devlet düzelttimi,tamir ettirdimi o camileri
yok
hala yeni hükümetler tamir ettirip açıyor camiyi
işte tipik bir türk milliyetçisi 2-3 kişiden duyduğu şeylerle amel eder
tarihçiler benim dediğimi diyor vay anasını tarihçiler ermenide öldürülmedi hiç diyor napak inanak mı

Alıntı:
darbeyi türkeş yaptıysa neden hindistana sürgün edildi yada neden hapis yattı salakmıydı yoksa suçsuzmu ozaman türkeşin rütbesi teymendi darbeyi yapan adam gk başkanı ayrıca türkeş darbeden zarar gören bir ideolojinin lideri oluyor sonra neden türkeş şimdikiler gibi adam değildi ne kadar araştırdın bilmiyorum çakma adam değildi öyle lafı söyleyip kaçmazdı türkeş olsaydı şimdi osloya falanda gidemezdiniz şimdi mualefete dua edin siz
he he evet
amerikada nasıl eğitim aldığını biliyoruz türkeşin
teğmendide,basit bir askerdi ne arıyordu darbe kurulunda
faşist bi adamdı işi Allaha kaldı...
şu akan kanın mimarlarından birisidir kendisi bize satma kimseyi olurmu ben senin gibi ülkücü abilerinden öğrenmedim kimseyi

Alıntı:
dersim konusunda ve pkk konusunda ne yaptılar ne içirdiler bilmiyorum size pkklı ölyor diye üzülüyosun devam üzülmeye cenazesinede git malum şehit cenazelerinde çok yaygara oluyor bunu söyleyen ben değilim kim olduğunu iyi bilirsiniz
evet türk milliyetçileri asker cenazesini,kürt milliyetçilerde pkk cenazesini provoke ediyor...
hani derler ya suçlu suçu işledikten sonra olay mahalline gider diye bu da o hesap...
kanın sorumluları gidiyor cenazeye...

Alıntı:
pkk yı bitiricem diye adamlara yapmadığınız yalakalık kalmadı ya yuh diyorum başka bişey demiyorum bide mhp yi suçlarsınız idami kaldırdı asamadılar ben olsaydım asardım diye sen gittin adamın kucağına hop oturdun hop kalktın yazık yani silahla bitmeyeceğini bende biliyorum ama bu kadar olmaz konuşmaylada bitmez toprak versen yine bitmez neden bitmez adamlar senede 1 milyar dolar kazanıyor sen bu adamı 657 memurmu yapıcaksın 1500 tl maaşla ama devlet öldürdüğü adam içinde özür dilemez bide bu adam hainse böyle rezillik küçüklük hiç bir ülkede yok başka ülke bizim insanımızı öldürdü özür diledimi bizde biz içimizdeki itler yüzünden özür diliyoruz anıt mezar diktiriyoruz çok güzel devam
ecevit öldüde kalktınız kucağından yoksa hala kucaktaydınız kim bilir
biter biter sen merak etme...
silahla bitme olasılığından çok daha büyük bir ihtimal diyalogla çözüm...

Alıntı:

ya ben ne diyorum dil bilgisi sıfır demiyormuyum diyarbakırdaki mhpli duymasın bu yazdıklarını onlarında türkçe kötü

yok amedli çok insan tanıyorum gayet güzel türkçe imla kurallarına uyuyor...

bunlarda sana son cümlelerim olsun görünmekteki farazi yorumlar yapıyorsun
bu kadar gerçeğe karşı saçma sapan düşüncelerle cevap veriyorsun...
almasını bilene gayet çok ibret var yorumlarımda...
yani duvara konuşsak bişeyler kapardı ama faşoya zor...
hadi selametle...
zırvaya devam edebilirsin istediğin kadar...
Alt 02-22-2012, 01:02   #64
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anlayan biri özet geçsin...
sen boşver hocam takıl sen ver ayarı
Alt 02-22-2012, 01:17   #65
Kullanıcı Adı
ali1986
bende bişey demiyorum dostum ama tarihinize küfür ettiğinizin farkındasınızdır inşallah ama siz böyle bir yada daha iyi bir tarih yazamayacaksınız emin olun bundan bu ülkenin 1000 senelik tarihi var benim dediklerimin doğru olduğunu sizde biliyosunuz ama ne yazıkki diliniz varmıyor yüreğiniz yetmiyor ah koltuk sevdası neyse bakalım fena tarışma olmadı teşekürler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)