AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-24-2012, 13:14   #1
Kullanıcı Adı
OTTOMAN
Arrow İşte yeni İnönü Stadı
Beşiktaş camiasının uzun yıllardır beklediği haber sonunda geldi. İnönü Stadı'nı yıkıp yerine daha modern bir stat yapmayı planlayan siyah-beyazlı yönetimin hazırlattığı yeni projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan onay çıktı.
Uzun uğraşlar sonunda Anıtlar Kurulu'ndan alınan iznin ardından, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Başbakan ile bir araya geldiğinde stat konusunun da konuşulduğu ve 35 bin kişilik bir stat için Başbakan'dan onay aldığı öğrenildi.

İŞTE YENİ STATLA İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER

  • 45 bin kişilik proje, 35 bin kişiye inecek.
  • Olimpiyat standartlarına uygun yeni stat, şimdiki yükseklik geçilmeden, zemin zaten deniz seviyesinde olduğu için daha fazla aşağı inilmeden yapılacak.
  • Mevcut çizimlerden farklı bir çalışma yapılıyor. Mevcut maketlerden en önemli farklar; tamamının üzeri kapatılacak, mevcut maketteki otel ve alışveriş merkezi yeni projede yer almayacak.
  • Stat yaklaşık 35 metre içeri çekilecek ve cephe çevreye daha uyumlu hale getirilecek. Bu sayede Dolmabahçe'den Maçka'ya çıkan cadde yeraltına alınacak.
  • 18 ayda tamamlanacak inşaat için Mayıs'ta kazma vurulacak ve inşaat 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılacak. Bölüm bölüm değil, toptan yıkılıp yapılacak.
"YAPIMI 18 AY SÜRECEK"

Kapasitesi 45 bin kişiden 35 bin kişiye indirilecek olan stat için ilk kazma Mayıs ayında vurulacak. Yaklaşık 35 metre içeri çekilecek ve çevreye daha uyumlu hale getirilecek olan yeni İnönü Stadı'nın yapımının yaklaşık olarak 18 ay sürmesi bekleniyor.


//ensonhaber

 

OTTOMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-24-2012, 13:52   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart
35 bin kişilik basketbol arenaları var futbol sahasının 35 bin kişilik olması üzücü.
Neyse hayırlısı diyelim proje güzel yakışır.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-24-2012, 14:06   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Puhaha 35 bin.
Bunun bir kısmı rakip takım taraftarına ayrılcak,basına ayrılcak falan,etti sana 29-30 bin
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2012, 07:25   #4
Kullanıcı Adı
Eyüp Sultan
Standart
Sanki taraftarlar her zaman stadları full dolduruyor gibi konuşuyorsunuz..55 bin kapasitelik TT Arene'ya 30 bin kişi zor doluyor
Eyüp Sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi