![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Senin Türkçe okuyup anlama konusunda bayağı bir sıkıntın var sanırım. Evet tekrar söylüyorum.Buzlanmayı kaldırın öğrencimi değil mi görelim. Bundan sonra senin için yazılarıma not düşüp tek tek ne anlatmaya ve neyi ima etmeye çalıştığımı açıklayacağım. Bir ihtimalden bahsediyorum ve sen bunu bir kesinlik olarak algılıyorsun. Biraz daha Türkçe çalışman lazım... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
ama bu kıt türkçemlede senden iyi anladığım kesin... kendini kandırıyorsun veya tatmin ediyorsun. yalan demeye getidiğin ortada. öğrenci değil ne diyeceksen dee içinde kalmasın nohut yapar ! bu arada rtık kürdçe çalışıyorum kardeş türkçe yeter öğrendiğimiz ! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() güzel insan koskoca anadolu üniversitesinde 5 m2 mescit bile yok sen neyden bahsediyorsun ![]() Ayrıca çocuk 17 yaşında ve lise son sınıftadır bende son sınıfta okula sakallı giderdim yani müslüman bir ailenin çocuğuysa sakal bırakması normal bir durum. Ha çok dersten atıldım o ayrı ama bende çok gittim sakallı okula . |
||
![]() |
![]() |
#25 |
![]() la bizdede joleliler siniftan atiliyordu...
ilginc sakala bisey demiyorlardi... neyse habdre gelirsek... yapacavim yorum yok... ne bilkm pek samimi gelmedi... boyle bir video cekeceklerine gerekli yerlere sikayette bulunsalar daha iyi bir sonuc alirlar... |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
![]() Hatta bir okulda görevli solcu bir öğretmen'in okul takkeli öğrenci dolu sınıfımdakileri uyarıyordum sonra diğer öğretmenler beni uyardı diye veryansın ettiği bir yazısını da okudum ![]() Dedim yok canım bu kadar da değildir ama en son gittiğim de dikkat ettim kendimde gördüm sonra anladım ki garibim mahalle baskısına uğramış ![]() Konu depare tarafından (03-01-2012 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() cocugun turkce dersi kaçmış dogru duzgun konusamıyor bile.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() "Dağ Türkü" olabilir ondan