![]() |
#11 |
![]() Dtp nasıl halkın partisi değil onu anlayamadım
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Olaylara daha iyi Objektif bakman için biraz daha zamana ihtiyacın var. DTP ve PKK'nın ortaya niçin ve nasıl çıktığını ya göremiyorsun, düşünemiyorsun ya da görmek, düşünmek istemiyorsun. Yineliyorum; PKK, Kürt Sorununun son ürünüdür. Kürt Sorunu olmasaydı PKK da olmazdı. Selamla... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Hatırlarsanız Sayın Başbakan ''DTP ile görüşmem'' diyordu. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Kürt sorununu Kürdistan olarak görüyor iseniz ki Pkk Kürdistan amacıyla kurulmuş bir terör örgütü . Nedeni bu benim açımdan ya sence ??. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Onbinlerce faili meçhul İşkenceler Yakılan binlerce köy bunlar 30 sene içinde Ya peki Şeyh sait kıyımı Inkılaplara karşı çıkan halkın katledilmesi 80 yıllık asimilasyon politikası Bir milleti anayasa hükmünde yok saymak Dilini kabul etmemek ![]() bunlardamı 30 senelik mevzu bu kadar yaşanmışlıktan sonra isyan olmayacakta ne olacak ?? Pkk yı dağa devlet çıkardı İndirende Devlet olacak ! |
||
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bizim bahsettiğimiz mevzu bu değil. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Körfez arkadaşımız yerime cevap vermiş aslında
ancak konunun bu olmadığını söylemişsin. Konu parça parça değil ki. Hepsi Kürt Sorununa bağlıdır. Verilen cevabı iyi değerlendirirsen sevinirim. Selamla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Yani sonuç olarak kimse can sıkıntısından dağa çıkmamıştır . Çıkanında çıkartanında yaşananlarda payı vardır.
Bu sorunun çözüm aşamasında bize düşen görev provakasyonlara karşı dikkatli olmaktır. Oyuna gelmeyelim Oyunu bozalım ! |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|