![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Mühim olan fenere atması, atarsa severiz ![]() Bakalım türkiyeye uyum sağlayacak mı, böyle futbolcuların ne yapacğı belli olmuyor, bazen maya tutuyor bazen tutmuyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiye'ye Gelmiş Geçmiş gelen en iyi transfer kim ne derse desin anelkadır.. Neden mi Genç geldi.. yani son deminde gelmedi.. pişmiş gelmiş gitmiş ve hala 10 numara oynuyor..Quaresma da aynı o tip.. olmeden geldi.. millet haci diyor yau adam ölmüş de gelmiş.. İnşAllah Quaresma kulubede geçirdigi anların intikamını alır..
Dünya kupası kadrosunda yok çünkü geri zekalı morinyo interde oynatmadı yedekti az oynadı.. onun için kadroya alınmadı iyi ki de alınmadı (: (: (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Akşam tv de gördüm adamı karşılarken izdiham vardı. Demekki değerliymiş yada kendisi de şaşırdığına göre biraz fazlamı değer veriyoruz futbola bilemiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Çok güzel bir oyuncu fakat bir o kadarda zor bir oyuncu.Beşiktaşta nasıl bir futbol sergiler bilemiyorum ama sevdiğim bir futbolcu ve böyle bir transfer gerçekleştirdiğinden dolayı beşiktaşı alkışlıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|