![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Ben öyle görüyorum. AK Parti'nin % 40'lar civarında kemikleşmiş oy tabanına oturduğunu düşünüyorum. AK Parti, kendi parti ilkelerine bağlı kalsın, siyasi ve ekonomik istikrarı korusun ve olağanüstü bir durum da olmasın, böyle durumlar olduğu müddetçe seçimlerde % 40'ların altına düşmez diye tahmin ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Onlarda TKP'nin elemanlarıdır kesin... =)
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ya şu tabloyu gören kişi bilmiyor mu oyunun yüzdesini ama ne hesap ne hayal içinde Allah bilir % 40 larda kemiklesmis oyumuz oldugunu dusunen kardesım ne guzel dusunuyor oyle
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Hepar'ın rekorunu kırdığına dua etsin kangren
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Bugün de yanılmıyorsam diyarbakırdaydı. Adam 1 saat konuştu, konuşmadı. Herhalde kimse yoktu da o yüzden erken bitirdi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Ya hu benim anlamadığım boş bir adamda değil, adam prof olmuş,
Yani biz biliyoruzda bu bilmiyomu ne kadar oy alacağını, Daha iktidar olursak felan diyo, Ne iktidarı ya Allahını seversen sende hiçmi akıl yok be adam? Ya amacı gündemde kalmak Tv lere cıkmak, ego tatmini.. Ya da harbiden saf hayatı rastgele yaşıyor, polyanna gibi... Yani Chp bile iktidar olamıyacağını bilirken, Bu adamdaki gayret beni çok şaşırtıyor... %2-3 oy çalsan ne olacak... eline ne geçecek? Meclise bile giremeyeceksin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|