AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
BeDeVİ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 39.06% |
HaZaNCiCeGi |
26 | 40.63% |
Kadızâde Rûmi |
16 | 25.00% |
Defne Naz |
13 | 20.31% |
matilla |
28 | 43.75% |
LâHuTî |
9 | 14.06% |
İKRA |
31 | 48.44% |
AKDemir |
11 | 17.19% |
dux |
12 | 18.75% |
Buz-uL |
31 | 48.44% |
nrsbh |
15 | 23.44% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#41 |
![]() Tüm arkadaşlara verdim oyumu. Hepside birbirinden değerli dostlarımız, kardeşlerimiz. elem yapamadım.. Hayırlı uğurlu olsun..
|
|
![]() |
#42 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Yazdım mı bilmiyorum ama bende kullandım
![]() |
|
![]() |
#44 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Daha kullanmadım oyumu ... Durumu bir yokluyorum ... Kim neler yapıyor, kim bana nasıl davranıyor ... ![]() Kim ne kadar çok artı veriyor ... ![]() Hepsini göz önünde bulunduracam oy kullanırken ... Konu Delilin NuR tarafından (09-16-2010 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Nur yeni üyelerin artıları pek sizi tatmin etmez. Siz bundan sonraki listeye bu korkuları salın.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu günün çocukları yarının anne -babaları derler ya. Bu üyelerde ileride daha sağlam konuma gelecekleri için Nur abla şimdiden veriyor korku tohumunu. Ağaç yaşken eğilir. Sonra ileride sindirme çabaları sonuçsuz kalıyor. ![]() Konu El Emin tarafından (09-16-2010 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Bak işte bu çok zekice. Hiç bu tarafını düşünemedim.
|
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]() haydi...
Noktaların Efendisi Abim olsa dediğinizi anlayacağım da(: normal üyeler zaten cimri değil o kadar... BU ARADA BENDE KULLANMADIM OYUMU(: |
|
![]() |
#50 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|