![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
35000 sayfa tefsir-ilmihal-fıkıh kitabı okudum ben... herhalde okuduk... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() oo olmadi öyle simdi bir laf attin,icini doldur.. ben sayin islamoglunun bir cok sohbetinde sahsen bulundum gerek hilal tv de gerekse internette bir cok sohbetini dinledim ama senin gibi iki dakikada cözemedim abicim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Kuranda amentünün karşılığı 2 ayette var diyor ve o ayetlerde kadere iman geçmiyor diyor... buyur geçiyorsa adamı yalanla... amentunun kadere iman maddesinin olmadığı hadislerde var diyor ve bunları kitabında paylaştı... hadisler sahih değilse buyrun ispatlayın... bence biraz yavaş olmak gerekir... |
|
![]() |
![]() |
#65 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
savunmaya bak hilal tivide görmemiş... kıstas hilal tivimi oluyor şimdi... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
en azılı islamoğlu savunucusu Hasan Akgül ağabeyle gece yarılarına kadar tartıştık... işimiz sadece geyik değil yani biline... belki göstermeyebiliriz ama ayaklı kütüphane sayılırız olm... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() adam izlemiş hiç değilse...
ben şu ana kadar 2 kitabını okudum... hemen hemen tüm makalelerini okudum... internette bir çok sohbetini dinledim... hilal tv de bir çok sohbetini dinledim... ''hocamı o'' gibi bir tavra girecek hiç bir yanlışını görmedim... |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
birakta ayakli kütüphane olduguna sen degil, biz karar verelim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|