08-23-2011, 17:30 | #1 |
Kendi Erimizi Terörist Diye Vurduk...Bu sözler Koşaner'e mi ait?
Bu sözler Koşaner'e mi ait?
23.08.2011 - 14:16 Video paylaşım sitesi dailymotion.com'da, YAŞ öncesi emekliliğini isteyen Orgeneral Işık Koşaner'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlandı. Ses kaydında, Org. Işık Koşaner olduğu iddia edilen kişi, kurmaylarına mayınlardan İHA'lara kadar pek çok konuda değerlendirmeler yapıyor: - Her yere kontrolsüz mayın döşedik. - Emir komuta birliğini sağlayamıyoruz. - Çatışma anında tim komutanlarımız mevziye silahını bırakıp kaçıyor. - Eğitim zafiyeti nedeniyle terörist diye masum erimizi kendimiz vurduk. - Sınır karakollarımız hatalı yapılmış, Hantepe de hatalı. Halimiz tam bir kepazelik. - İHA skandalında, teşkilat yapımızın yanlış olduğu anlaşıldı. - Terörle mücadelede hiç kimsenin talimatına ihtiyacımız yok. - Operasyonlarda artık son bir yıldır mantıklı iş yapmaya karar verdik. - Artık her şeyi yasal zemine oturtmak zorundayız. Herkesin gözü üzerimizde. - Elimizdeki teknik imkânları kullanamıyoruz, eğitim ve tatbikatımız zayıf. ● SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Konu Yıldırım tarafından (08-23-2011 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-23-2011, 18:04 | #2 |
video kaldırıldı siteden
Ben yarısına kadar dinledim,ne diyim Allah bildiği gibi yapsın bunları. |
|
08-24-2011, 04:40 | #3 |
|
|
08-24-2011, 18:27 | #4 |
Bu kaset doğruysa rezillik. Bir açıdan da iyi olmuş. Ordudaki eksiklikleri dile getirmiş. Bu da şunu gösteriyorki TSK'da iyi bir revizyona gidilmesi lazım ve TSK'yıda denetleyen adamakıllı bir kurum olması lazım.
Ancak bunlardan daha önemlisi bu kadar üst seviyeli bir komutanı dinleyenler ve gazetelere söylediklerini servis edenler, devlet sırrı olan konuşmaları kimlere ve nerelere para karşılığı servis etmişlerdir, düşünmek istemiyorum. Her yerin dinlenilmesi korkunç birşey. Devlet sırrı diye birşey kalmamış herşey delik deşik kevgire dönmüş. Kim dinliyor, kime servis ediyor, kimini tehdit ederek susturuyor, kimini başka ülkelere satıyor. Ülkenin çivisi çıkmış ! |
|
08-24-2011, 19:55 | #5 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|