Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular ! |
Anketimiz: İmamın Cemaate "Deşarj" İçin Trabzonspor'dan Bahsetmesini Uygun Buluyor musunuz? | |||
evet sakıncası yok | 2 | 15.38% | |
hayır bunu yapmamalı | 4 | 30.77% | |
kısmen olabilir | 4 | 30.77% | |
birşey diyemem | 3 | 23.08% | |
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
06-07-2008, 02:31 | #1 |
İmam'ın Yaptığı Doğru mu?
İmamdan Trabzonspor'a destek
Trabzon'daki Sarılar Camisi imamı Ömer Oskay, cuma namazı öncesi verdiği vaazda, cemaatten Trabzonspor'a destek vermelerini istedi. (resim alakasızdır) Cuma namazı öncesi dini konularda vaaz veren Oskay, konuşmasının sonunda, konuyu taraftarı olduğu Trabzonspor'a getirerek, ''Cemaatimizin de deşarj olmaya ihtiyacı vardır. Malumunuz Trabzonspor'umuz çok iyi transferler gerçekleştirdi. Haydi Ersun hoca. Artık bütün iş sende. Şeker var, un var, helva yapmak sana düşüyor. Yoksa ligin ilk 5 maçında havlu atmayalım. Yönetimimiz, cemaatimizin yüzünü güldürdü. Hocamız ve futbolcularımız da bizlerin yüzünü inşallah güldürecektir. Bunu bekliyoruz. Sizden de destek bekliyoruz'' dedi Cemaat de imamın duasına karşılık ''Amin'' diye karşılık verdi. İmam Oskay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan transferlerin ardından Trabzonspor'un şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu belirterek, ''Sarılar Camisi'nde yaklaşık 13 yıldır görev yapıyorum. Daha önceleri de camide Trabzonspor'dan bahsediyordum. Geçtiğimiz sezon kötü gidince ara vermiştim konuşmaya. Şimdi transferler güçlü olunca, başarılı işler ortaya çıkınca, tekrar konuşmaya başladım'' diye konuştu. Cemaatten, gündem dışı konulardan bahsetmesi konusunda istekler geldiğini ifade eden Oskay, ''Biz de cemaatin isteğini uygun gördük. Futbol Trabzon için çok önemli. Trabzonluların, Trabzonspor'da güzel işler olduğu zaman yüzleri gülüyor. Bu da bizi mutlu ediyor'' dedi. AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-07-2008, 02:37 | #2 |
ne olacak ne güzel keşke galatasaray dua etiren bi imma da olsa.
|
|
06-07-2008, 02:38 | #3 |
Arkadaşlar sizce imamın Cuma namazından önce verdiği vaazda Trabzonspor'u anlatması ve destek istemesi doğru mudur? yanlış mıdır? Olabilir de olmayabilir de mi? Nasılbakıyorsunuz olaya. Levent Abi bir yorumunu alsaydık ya..
|
|
06-07-2008, 02:44 | #4 |
Cemaati ne adına desteğe çağırdığına bağlı ...? ;)
Ben okudum, içerikte sadece "deşarj" yazıyor. Yeterli gelmedi bana ... Tabi bu benim görüşüm. |
|
06-07-2008, 02:47 | #5 |
Bu haberi görünce bizim imam aklıma geldi bu hafta yardım olmadı cebimdede bozuklar çok verirdim haftaya artık
|
|
06-07-2008, 02:55 | #6 | |
Alıntı:
|
||
06-07-2008, 02:56 | #7 |
Spora dini alet etmeyin. Laikliği ortadan kaldırmak için ilk darbeyi spora atıyorsunuz değil mi? Sizi gidi irticacılar sizi. Hemen ADD' ye ve Hürriyet GAzetesine he bir de ÇYDD' ye şikayet edeceğim sizi.. :D
|
|
06-07-2008, 02:59 | #8 | |
Alıntı:
|
||
06-07-2008, 03:00 | #9 |
İyice kafam karıştı ha.
Din mi spora alet ediliyor (!) Spor mu dine alet ediliyor (!) |
|
06-07-2008, 03:01 | #10 |
Öyle değil kardeşim. Hutbede isen malayani söyleyemezsin ... Söylediğin hakk olmalı . Trabzonluluk ne açıdan hakkaniyet kazanıyor. Trabzonsporluluk ne verir cemaate asıl olan budur bence ... ;)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|