AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-22-2009, 23:33   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart 6 yaşındaki çocuktan büyük cesaret!

ABD'nin Nebraska eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk, babası direksiyon başında bayılınca kontrolü eline aldı.

Babasının kullandığı kamyonette 3 yaşındaki kardeşiyle birlikte arka koltukta oturan Tustin Mains, babasının kendini kaybettiğini görünce direksiyona geçti. Babasının kucağına oturan ufaklık, bu sayede direksiyona yetişebildi ve camdan trafiği takip edebildi.

Babanın ayağının gazdan kayması sonucu aracın boşta, saatte 16 kilometre hızla gittiği ve Tustin'in, polis tarafından durdurulana kadar aracı çarpmadan sürmeyi başardığı belirtildi. Polisin, aracın açık camından içeriye elini uzatarak el frenini çektiği kaydedildi.

Anaokuluna giden Tustin, "Babamın uykuya daldığını görünce korktum, ama polisi görünce daha çok korktum" dedi.

Ailenin restorandan dönmekte olduğu ve babanın, kan şekeri düştüğü için bayıldığı belirtildi

Samanyoluhaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-22-2009, 23:35   #2
Kullanıcı Adı
Feride
Aslında ilk etapta başlığı görünce, 6 yaşındaki çocuk araba mı kullanıyor aman ne maharet demek geçti içimden..: )Lakin işin boyutu çok farklıymış.

Hakikaten büyük cesaret. İlginç bir hadise..

Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-22-2009, 23:37   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında ilk etapta başlığı görünce, 6 yaşındaki çocuk araba mı kullanıyor aman ne maharet demek geçti içimden..: )Lakin işin boyutu çok farklıymış.

Başlığa bakarak araba kullandığını nasıl anladın yaa valla helal olsun...
Alt 05-22-2009, 23:39   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başlığa bakarak araba kullandığını nasıl anladın yaa valla helal olsun...
: ))))) Ya böyle denebileceğini tahmin ettim aslında..: D Yani başlık ve sonrasındaki ilk cümle diyeyim o zaman: ) Düzeltiyorum peki. : D
Alt 05-22-2009, 23:39   #5
Kullanıcı Adı
YuZaRSiF
Bu çocuktan her eve lazım. Cesaretliymiş , helal olsun. Haber için teşekkürler
YuZaRSiF isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-23-2009, 00:05   #6
Kullanıcı Adı
Gökmen
[quote=Feride;619831]Aslında ilk etapta başlığı görünce, 6 yaşındaki çocuk araba mı kullanıyor aman ne maharet demek geçti içimden..: )Lakin işin boyutu çok farklıymış.

Siz bayanlar neden hep olayın ilk anında veya okuduğunuz ilk cümlede hemen yorum yapma gereği duyuyorsunuz sabırsız varlıklarsınız bunu kabul edin
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-23-2009, 00:07   #7
Kullanıcı Adı
Feride
[QUOTE=Gökmen;619879]
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Siz bayanlar neden hep olayın ilk anında veya okuduğunuz ilk cümlede hemen yorum yapma gereği duyuyorsunuz sabırsız varlıklarsınız bunu kabul edin
Ya ben yorum mu yaptım dedim: )) Sadece bi an aklımdan öyle geçti. Ama tabi okuyunca işin renginin daha farklı olduğunu anlamış bulunduk: D
Alt 05-23-2009, 00:09   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Ya ben yorum mu yaptım dedim: )) Sadece bi an aklımdan öyle geçti. Ama tabi okuyunca işin renginin daha farklı olduğunu anlamış bulunduk: D[/quote]

Valla helal olsun yaa leb demeden leblebiyi anlamışsın...
Alt 05-23-2009, 00:14   #9
Kullanıcı Adı
Feride
Kabiliyet meselesi..: D
Alt 05-23-2009, 00:28   #10
Kullanıcı Adı
Gökmen
[quote=Feride;619882][quote=Gökmen;619879]

Ya ben yorum mu yaptım dedim: )) Sadece bi an aklımdan öyle geçti. Ama tabi okuyunca işin renginin daha farklı olduğunu anlamış bulunduk: D

ALLAH,dan (c.c) yapmamışsın yapsan çocuğu,da babasınıda ipe götürürdün
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)