AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 09-17-2007, 18:45   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart TARKAN-SAMİ YUSUF? Aradaki farkı bulun!
Sanırım dün akşam Feshane'de Sami Yusuf konseri vardı.Televizyondan izledim haberini...

Hani bizler hep eleştiririz ya Tarkan konserine gidip "Tarkaaaaannnn" çığlıkları atanları...

Dün gece de Sami Yusuf için bayanlar aynı çığlıkları atıyordu...

Sizce bir kesim daha anlaşılabilirse ve hoş karşılanabilirse,hangisi

Tarkancılar mı?
"Sami Yusufçular" mı?

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-17-2007, 18:51   #2
Kullanıcı Adı
dildade
bence taarrkkkaaaan'cılar çünkü zaten uğraşları yok magazinden başka
doğruyu söylemek gerekirse islami ahlaka sahip bayanların samiiiii yusuuuffff diye bağırarak kendilerini küçük düşürdüğünü düşünüyorum ve hiç yakıştıramıyorum >
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2007, 19:00   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Kesinlikle katılıyorum sana Dildade..Yani İslami olgunluğa erişmiş bir insanın hala oraya çıkıp bir ölümlü için öyle çığlıklar atması,fotoğrafını çekebilmek için çırpınması...Çok garip ve üzücü...
Alt 09-17-2007, 19:02   #4
Kullanıcı Adı
dildade
birde amaçları ne hiç anlayamıyorum
Alt 09-17-2007, 19:05   #5
Kullanıcı Adı
mavera,
sami yusuf pop sanatcisi mi, ilahi sanatcisi mi..yok pop sanatcisiysa ilgi normaldir yok ilahi sanatcisi ise söyledigi ilahilerde ne anlatmaya calisiyor
Alt 09-17-2007, 19:09   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Abi Sami Yusuf "Pop tarzı İlahi söyleyen şarkıcı"

Kendisi yaptığı müziğin ilahi olmadığını söylüyor,doğru da söylüyor...İlahi değil..Tınısıyla,ezgisiyle farklı...

Onun yaptığına diyecek bir şey yok;ama "Ya Allah" sözüyle havalara zıplamayı,"Samiiiiiiiiii" "sen harikasınnnnnnnnnnnnnn" diye bağrılmasını anlamıyorum ben...
Alt 09-17-2007, 19:09   #7
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle katılıyorum sana Dildade..Yani İslami olgunluğa erişmiş bir insanın hala oraya çıkıp bir ölümlü için öyle çığlıklar atması,fotoğrafını çekebilmek için çırpınması...Çok garip ve üzücü...
ya bence çok katısınız..tamam bn olsam samiiiiiii diye bağırmam konserde gereksiz bulurum ama demkki bağrmak istiyolar..tamam bnce bu yanlış ama belkide bir anı olsun diye onun fotoğrafını çekiyor olabilirler bunda ne kötülük var..
islami olgunluk kısmına gelince...ben her ikinizinde iyi niyetli yazdığını düşünüyorum ama orda
samiiiiii diye bağırmakla islami olgunluğun nasıl bir alakası var bn anlamadım.
ordada bağıran genç ordada..belki şarkılarını çok seviyor o yuzden onu canlı gördüğü için bağırdı..
biz bilemeyiz ki onun hangi duygularla bağırdığını..ayrıca belki o kız şu an namaz kılıyor biz ona islami olgunluğa erişememiş diyoruz..bunu yargılamak bize düşmes bnce...

yani fikirleim yanlışsa kusura bakmayın ama bana biraz ters geldi
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2007, 19:13   #8
Kullanıcı Adı
mavera,
@akkparti
islam sadece ibadetten mi olusuyor..yani namaz kilip, oruc tutunca, basinida örtünce is bitiyor mu!..islami benimsemis birisi bunu hareket ve tavirlariylada göstermek zorunda degilmidir!..
Alt 09-17-2007, 19:15   #9
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
@akkparti
islam sadece ibadetten mi olusuyor..yani namaz kilip, oruc tutunca, basinida örtünce is bitiyor mu!..islami benimsemis birisi bunu hareket ve tavirlariylada göstermek zorunda degilmidir!..

o zamn bende sana şöyle soruyum islami olguluk sadece konserde bağırmamakla mı oluşuyor..??
çünkü siz ordaki kızları sırf bağırdılar diye islami olgunluğa erişmemekle suçladınız
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-17-2007, 19:16   #10
Kullanıcı Adı
dildade
yani o görüntüleri herkes seyrediyor sonra demezlermi "arada ne fark var"

islam terbiyesi alan her kişi ağır başlı olmalı kendini basitleştirmemeli diye düşünüyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)