AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-08-2011, 12:39   #1
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Standart Chp'nin iki yüzlülüğü.
Malum. Başörtüye karşı çıktılar, çarşaflılara rozet taktılar, çarşafları yaktılar, "iktidara gelirsek biz çözeriz" dediler ardından "rahibe gibi" dediler.

Milletimiz dinini rahatça yaşayacak dediler, ardından Kılıçdaroğlu Peygamberimize hakaret eden Sav'ın açıklamasına destek verdi.

Filistin halkına yazık dediler, ardından Başkanları çıkıp İsrail basınına dert yandı.

Hadi bunlar biraz geçmiş olay.

Şu son olayı anlamıyorum. Daha geçen hafta Kılıçdaroğlu grup toplantısında "Ne darbesi Recep bey, öyle bir şey olursa tankın önünde ben dururum" demişti. Bir hafta sonra Kılıçdaroğlu'nun kendi yardımcısı askere, "Ordu kağıttan kaplanmış, öyle olmasa çoktan darbe yapardı" mealine gelen bir açıklama yaptı.

Ne ilginç değil mi? Düşüncelerinizi alalım.

.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-08-2011, 12:40   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
Bunlar açıkça biz islam'a düşmanız desinler de olsun bitsin... Gizlenmeye çalışılan islam düşmanlığından başka birşey değil chp'nin siyaseti...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2011, 12:48   #3
Kullanıcı Adı
Katade
Kılıçdaroğlu ile batum çok çelişiyorlar birisi gidicek ama bakalım .onlar da anlıyolarki kendi düzenleri yavaş yavaş yıkılıyor artık ne yapıcaklarını şaşırdılar Bugün sölediklerini yarın yalanlar yalanladıklarını öbür gün doğrular oldu chp ülkede zaten sorun türban değil kemalistlerin islam'a düşmanlığı
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2011, 15:18   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Konu için sağol canım..

Aslında başlık her şeyi anlatıyor. ''Chp nin iki yüzlülüğü'' .
Yıllardır iktidar olma özlemi çeken bir parti ve karşısında 8 yıldır her geçen gün gücüne güç katarak ilerleyen bir parti. AK Parti'nin gün geçtikçe daha fazla sevilip sayılması, hata yapmaması ya da çok büyük hatalar yapmaması Chp yi fazlasıyla kızdırıyor. O çok az hata yapan başkanı ve partisini devirmek için ellerinden geleni yapan ama yaptıkları her adımdan sonra geri adım atmak zorunda kalan sözde halkın partisi Chp.

Devamlı olarak geri adım atmalarındaki temel sebep ; kesinlikle samimi olmamalarıdır. Söyledikleri sözleri içtenlikle söylememeleridir. İçten yapılmayan bir şey de eninde sonunda gerçek niyet ortaya çıkar. Bir şekilde halkı nasıl kandırırız deyip halkın çoğunluğunun manevi duyguları ile alakalı açıklama yapmalarının tek sebebi de elbette yıllardır süren o koltuk özlemidir.

Asıl mesele bunlara rağmen hala bu partiye oy verenlerin var olmasıdır. ve asıl tartısılması gereken konu bence budur. Akıl ve vicdan sahibi hiçkimse gözgöre göre iki yüzlülüğün en büyüğünü yapan bu partiye oy vermez.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2011, 15:21   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Ben 10 tane saymıştım ama...
Alt 02-08-2011, 16:33   #6
Kullanıcı Adı
yusuf11
chp de yüzsüzlük bitmez bittiği an yıkılır
yusuf11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2011, 16:39   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yorumsuz ama yaw bu olaylar
Haziran da koyunluğumu göstercem cevabım sandık başı olacak
Alt 02-09-2011, 20:43   #8
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Kılıçdaroğlu'nda liderlik vasfı yok, iki açıklama yapıyor ardından sağ kolu dediği insanlar en geç bir hafta sonra tersini söylüyor. Zaten parti kurumsal olarak kesin bir kimliğe kavuşamayan bir parti. Cumhuriyet tarihinden beri darbelerin siyasi kolu haline gelen Chp, yıllardır "halkçıyız" naraları atıyor. İcraatleri zıt. Cumhuriyet tarihine bakarsanız ultimatomlarda dahil tüm askeri müdahaleler solun halk nezdinde yıkılacağı anlarda patlak verdi. Zihniyetleri hafif "ılımlılaşınca" yine tabandan zıttı söyleniyor. Ama çok şükür millet herşeyin farkında.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2011, 05:35   #9
Kullanıcı Adı
münih
Exclamation
Bu söylemler doğru değil ama bunu AKP Milletvekillerinden biri söylese idi hemen kapatma davası süren Akp nin kapatma dosyası jet hızı ile gündeme gelir seçime kadar kapanırdı?
münih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)