09-30-2007, 14:18 | #1 |
ILK DEFA BIR KITABI BU KADAR CIRKIN BULDUM...
Ergun Poyrazın yazmıs oldugu "MUSA'NIN COCUKLARI tayyıp ve emıne" adlı kıtabı tum benlıgımle kınıyorum....
kıtap objektıflıkten tamamen uzak yalan ıftıra ve saptırılmıs gerceklerle dolu olup ıcınde ustad Necıp Fazıl Kısakurek ıcın ve sayın basbakanımız ve saygıdeger esı hakkında abuk subuk soylemler kullanılmıs... ıyıkı bu kıtaba para verıp o haının ekmegıne yag surmemıs ve gıdıp devletımızın kutuphanesınden alıp okumusum.. bu kıtabı ve yazarı burada protesto edıyorum..bır yazara bu kadar adılıgı yakıstıramıyorum ben bu adamı bır yazar olarak gormuyorum....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-30-2007, 14:21 | #2 |
musa nin gülü kitabinida okumani tavsiye ederim..o kitaplari ben gecen yillarda okumustum..
tamamen komplo teorileriyle hazirlanmis, realiteden uzak, bilimsellige ve gercege dayanmayan, tahmin ve olaslik üzerine yazilan bir kitap.. ama ne varki yargi kitabi düsünce özgürlügü kapsaminda bulup toplatilmasina izin vermedi acaba ifitira, karalama, yalan ne zamandan beri düsünce kapsamina giriyor! |
|
09-30-2007, 14:23 | #3 | |
Alıntı:
|
||
09-30-2007, 14:27 | #4 |
evet kardes..bir savasta, galip gelmek icin önce rakibini tanimalisin..
dikkat et islama saldiranlar islami cok iyi biliyorlar ve ona görede gardlarini aliyorlar..en bariz örnegi selman rüsdi ve aziz nesin islam hakkinda bayagi bilgiliydiler ya biz onlar hakkinda ne kadar bilgiliyiz? aziz nesinin ve rüsdi nin bütün kitaplarini okudum ve suna kanaat getirdim bu insanlar aslinda inaniyorum diyen bazi kesimlerden daha cok islami biliyorlar!.. |
|
09-30-2007, 14:37 | #5 |
evt bende gördüm tayyip erdoğanın yahudi olduğu kanaatine nasıl varmışlar merak ediyorum doğrusu çok komikler yaa :D
|
|
09-30-2007, 15:08 | #6 |
bide Musa'nın AKP'si diye bir kitabı var insandışı varlığın...adam olsa da kitap yazsa içim yanmayacak.Hiç topluma ne verebilirimde ülkem,insanlar gelişebilirler diye bir kaygıları yok,nasıl yıkarım,nasıl yakarım...hayata bakışları hep yıkım üzerine..
|
|
10-02-2007, 20:25 | #7 |
ergün poyraz ı protesto ediyorum (kendini ne sanıyo bu )
ergün poyraz isimli yazarın AKparti ye karşı birçok yazdığı kitaplar var AKparti yi yanlış tanıtan başbakanımıza cumhurbaşkanımıza eski meclis başkanımıza başbakanımızın eşine ve AKparti düşüncesinde olan herkese söyleniyor bu kiteplarındaki sözler işte bu adamı proteso ediyorum kitaplarından bazıları da şunlar :
Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine __________ Musa'nın Gül'ü __________ Musa'nın Mücahiti __________ Patlak Ampul __________ Musa'nın AKP'si __________ Hilafet Ordusundan Arap Kürt Partisi'ne işte arkadaşlar isimlerinden de anlaşılabileceği gibi sırf AKpartiyi kötülemeye yönelik kitaplar bunlar sadece AKparti değil başka kişiler said-i nursi gibi kişileri de kötü bir şekilde eleştiriyor bu yazar denmeyi hak etmeyen kişiyi protesto ediyorum ben ilk bir kırtasiyede gördüm kitabı musanın mücahiti diğe sonra yanına baktım musanın gülü yazıyor bu ne be dedim hani eleştiri yapın anladık da bu kadarı fazla bu kadar da olmazz !! |
|
10-02-2007, 20:30 | #8 |
BU ve bunun gibileri bende protesto ediyorum
|
|
10-02-2007, 22:03 | #9 |
Ben de protesto ediyorum ve yazdıklarını çok komik buluyorum.Ne diyim Allah akıl fikir versin.....
|
|
10-02-2007, 22:46 | #10 |
bende çok komik buluyorum bu ve benzeri yazarları... musa nın gülü kitabını sadece meraktan bir göz attım ... yazar diye geçinen ama yazdıkları ile şaçmalamaktan öteye gidemeyen bi kişilik....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|