![]() |
#1 |
![]() Üstâdımızdan nadir bir parça.
Söylenecek sözlerin kifâyetini yitirdiği bir yorum: Erkan Oğur.. Heleki İsmail Hakkı Demircioğlu'nunda eşlik etmesi ile tadından yenmeyecek ulvî bir eser olmuş.. Beğenmeniz ümidi ile.. Buradan dinleyebilirsiniz: http://akilli.tv/video/367779/Karsid...zel-Yayla.aspx Karşıda görünen ne güzel yayla Bir dem süremedim giderim böyle Ela gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan şah'a giderim Eğer göğebüren bostan olursam Şu halkın dilinde destan olursam Kara toprak senden üstün olursam Ben de bu yayladan hey dost şah'a giderim Bir bölük turnaya sökün dediler Yürekteki derdi dökün dediler Yayladan ötesi yakın dediler Ben de bu yayladan şah'a giderim Dost elinden dolu içmiş gibiyim Üstü kan köpüklü meşe selviyim Ben bir yol oğluyum yol sefiliyim Ben de bu yayladan şah'a giderim Alınmış abdestim aldırırlarsa Kılınmış namazım kıldırırlarsa Sizde şah diyeni öldürürlerse Ben de bu yayladan şah'a giderim Pir sultan abdal'ım dünya durulmaz Gitti giden ömür geri durulmaz Gözlerim de şah yolundan ayrılmaz Ben de bu yayladan şah'a giderim.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Erkan Oğur başlı başına Üstad iken İsmail Hakkı Demircioğlunu da onunla tanıdım...Her parçalarını sukunet içinde dinlerim.Sözlerinin derinliğini ancak o zaman farkedebiliyorum.Erkan Oğur'un özellikle ''Derdim Çoktur Hangisine Yanayım'' türküsünü dinlemenizi tavsiye ederim.
Bu güzel video için teşekkür ederim...(+) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Erkan Oğur'u sevip, o parçasını bilmemek mümkünmüdür? Birkaç saat sonra o parçayıda paylaşırım. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dost elinden dolu içmiş gibiyim
Üstü kan köpüklü meşe selviyim Ben bir yol oğluyum yol sefiliyim Ben de bu yayladan şah'a giderim Eyvallah çok güzel seslendirmiş. Çok beğendim. Ben ilk defa dinliyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çok güzel bir türküydü...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Mükemmel bir yorum,insanı dinlendiriyor...ayrıca emeğine sağlık düş hekimi kendi videonu yapıp bizlerle paylaştığın için.;) +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() teşekkürler paylaşım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |