AK Gençliğin Buluşma Noktası
İlginç & Korku Korkunç ve ilginç içerikli paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 05-05-2009, 20:22   #1
Kullanıcı Adı
NS
Standart Michael Jackson Makyajı

NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-05-2009, 20:28   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Midem bulandı !
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 21:28   #3
Kullanıcı Adı
SeLSeßiL
ona benzemek için makyaj mı yapılır..yazık mahvetmiş kendini adam(michael jackson yani)bu temizler geçer..öbür kü ne yaptırdıysa yüzüne hiç yaptırmıycaktı..beyaz siyah farkeder mi herkese en yakışanı uygun görülmüş zaten...
SeLSeßiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 21:37   #4
Kullanıcı Adı
Düş Hekimi
Alıntı:
SeLSeßiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ona benzemek için makyaj mı yapılır..yazık mahvetmiş kendini adam(michael jackson yani)bu temizler geçer..öbür kü ne yaptırdıysa yüzüne hiç yaptırmıycaktı..beyaz siyah farkeder mi herkese en yakışanı uygun görülmüş zaten...

Selam ile..

Bazı şeyleri bilmeden, araştırmadan işkembe-i kûbra'dan saçmak yakışık almıyor.

Michael Jackson da vitiligo ismi verilen bir deri hastalığı vardır. Vücudunda beyaz renkte lekeler oluşmuş idi 1980 li yılların başında. O dönemler bu beyaz lekeleri siyah makyaj ile kapatmaya çalışıyordu. Sonrasında beyaz lekeler aşırı boyutlara ulaşıpta derisinin büyük kısmını kaplayınca beyaz makyaj ile siyah derisini kapatmaya çalışmıştır.

Bu hastalık en çok ise yüzüne vurdu. Burnunun üzerinde kocaman bir leke vardır normalde.

Şuanki hali ırk değiştirme isteğinden değil, amansız bir hastalığın ürünü.

Bazı şeyleri bilmeden dar ağacı kurmak yakışık almıyor.

Selametle.
Alt 05-05-2009, 21:45   #5
Kullanıcı Adı
SeLSeßiL
''Bazı şeyleri bilmeden, araştırmadan işkembe-i kûbra'dan saçmak yakışık almıyor.''

Çok yaygın olarak bilinen beyaz olmak için operasyon yaptırdığıydı...Evet araştırmadım doğrudur...işkembe-i kübradan saçmak için de yazmadım ama...bildiğim şeye göre yorumumu yaptım...bildiğimiz herşeyin kesin gerçekler olduğunu-bazen-bilemeyiz.şuana kadar bilmiyordum öğrendim teşekkürler.o zaman sözüm beyazlamak için operasyon yaptıranlara olsun sonuçta ben bu amaçla yazdım.''Herkeste kendisine en yakışanı var zaten.''demek istedim.
Alt 05-05-2009, 21:48   #6
Kullanıcı Adı
Düş Hekimi
Bence siz 'bildiğinizi' değil
'Bilmediğinizi' yazdınız =)

Meas'selame
Alt 05-05-2009, 21:51   #7
Kullanıcı Adı
SeLSeßiL
hayır benim bildiğim buydu...doğru veya değil bu tartışılır.siz söylemeseydiniz de bunu doğru olarak bilecektim.Önceden dediğim gibi sözlerimdeki asıl amaç ''Herkeste yakışanın olduğu zaten var olduğu.''
Alt 05-05-2009, 22:38   #8
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Düş Hekimi kardeşim karşındaki bir bayan biraz daha nazik ol lütfen. Sözlerini dikkatli seçmeni tavsiye ederim.
Alt 05-05-2009, 22:42   #9
Kullanıcı Adı
Düş Hekimi
Alıntı:
SeLSeßiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır benim bildiğim buydu...doğru veya değil bu tartışılır.siz söylemeseydiniz de bunu doğru olarak bilecektim.Önceden dediğim gibi sözlerimdeki asıl amaç ''Herkeste yakışanın olduğu zaten var olduğu.''

Sonuçta 'aslında bilmediğiniz' bir bilgiyi yazmışsınız =)

Buda neticeyi değiştirmiyor değilmi?
Neyse =)
Alt 07-20-2009, 15:50   #10
Kullanıcı Adı
kübra
1-düş hekimi arkaşımız burda bir bayana karşı saygısızlık ypmadı
2-saygılı olalım arkadaşımız sınuşta bunu paylaşmaış önemli diildi fln ne bu
3-biz konumuza bakalım
kübra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)