![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Midem bulandı !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ona benzemek için makyaj mı yapılır..yazık mahvetmiş kendini adam(michael jackson yani)bu temizler geçer..öbür kü ne yaptırdıysa yüzüne hiç yaptırmıycaktı..beyaz siyah farkeder mi herkese en yakışanı uygun görülmüş zaten...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Selam ile.. Bazı şeyleri bilmeden, araştırmadan işkembe-i kûbra'dan saçmak yakışık almıyor. Michael Jackson da vitiligo ismi verilen bir deri hastalığı vardır. Vücudunda beyaz renkte lekeler oluşmuş idi 1980 li yılların başında. O dönemler bu beyaz lekeleri siyah makyaj ile kapatmaya çalışıyordu. Sonrasında beyaz lekeler aşırı boyutlara ulaşıpta derisinin büyük kısmını kaplayınca beyaz makyaj ile siyah derisini kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalık en çok ise yüzüne vurdu. Burnunun üzerinde kocaman bir leke vardır normalde. Şuanki hali ırk değiştirme isteğinden değil, amansız bir hastalığın ürünü. Bazı şeyleri bilmeden dar ağacı kurmak yakışık almıyor. Selametle. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ''Bazı şeyleri bilmeden, araştırmadan işkembe-i kûbra'dan saçmak yakışık almıyor.''
Çok yaygın olarak bilinen beyaz olmak için operasyon yaptırdığıydı...Evet araştırmadım doğrudur...işkembe-i kübradan saçmak için de yazmadım ama...bildiğim şeye göre yorumumu yaptım...bildiğimiz herşeyin kesin gerçekler olduğunu-bazen-bilemeyiz.şuana kadar bilmiyordum öğrendim teşekkürler.o zaman sözüm beyazlamak için operasyon yaptıranlara olsun sonuçta ben bu amaçla yazdım.''Herkeste kendisine en yakışanı var zaten.''demek istedim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bence siz 'bildiğinizi' değil
'Bilmediğinizi' yazdınız =) Meas'selame |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hayır benim bildiğim buydu...doğru veya değil bu tartışılır.siz söylemeseydiniz de bunu doğru olarak bilecektim.Önceden dediğim gibi sözlerimdeki asıl amaç ''Herkeste yakışanın olduğu zaten var olduğu.''
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Düş Hekimi kardeşim karşındaki bir bayan biraz daha nazik ol lütfen. Sözlerini dikkatli seçmeni tavsiye ederim.
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Sonuçta 'aslında bilmediğiniz' bir bilgiyi yazmışsınız =) Buda neticeyi değiştirmiyor değilmi? Neyse =) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 1-düş hekimi arkaşımız burda bir bayana karşı saygısızlık ypmadı
2-saygılı olalım arkadaşımız sınuşta bunu paylaşmaış önemli diildi fln ne bu 3-biz konumuza bakalım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|