05-09-2009, 16:38 | #1 |
İkiz kardeşini doğurdu!
İnanılması güç olay İngiltere'de yaşandı. 30 yaşındaki tesisatçı Gavin Hyatt, göbek kısmında bir acı hissetti ve...
The Sun gazetesinin haberine göre, 30 yaşındaki tesisatçı Gavin Hyatt, göbek kısmında yakıcı bir acı hissetti. Göbeğinin yukarısında büyükçe bir şişlik farkeden Hyatt, Bu bölgeye dokunduğunda inanılmaz ağrılar yaşıyordu. Hastaneye giden Hyatt'ın durumunu gören doktorlar şoke oldu ve hayatında böyle bir şeyle karşılaşmadığını söyledi. Yapılan cerrahi müdahale sonucunda, sorunun genç adamın göbek deliğinden çıkmaya çalışan embriyo halindeki cansız ikizi olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar, Gavin'in annesinin hamileliğinin ilk dönemlerinde henüz gelişemeden ölen ikizinin, 4 santimetrelik bir fetüs olarak, parazit gibi Gavin'in karnında kaldığını belirtiyor. Kaynak: iha
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-10-2009, 00:46 | #2 |
Allah Allah..Cidden çok tuhaf bir olay..O zamana kadar hiç mi birşey hissetmemiş ki..
Dünyada ne garip olaylar oluyor.. Allah muhafaza etsin.. |
|
05-10-2009, 08:58 | #3 |
Ben başlığı ilk gördüğümde magasinsel bir saçmalık zannetim sonrada merak ettim bi baktım insanın inanamayacağı serecede birde acaba çürümeden nasıl durduki orada....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|