AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-01-2007, 19:44   #1
Kullanıcı Adı
nuh
Standart Tüm AKFORUM Üyeleri BU Protesto Altında Toplanmlıyız Hürriyetini Satanlara...
STV HABER Bİ YALANIDA DAHA ORTAYA ÇIKARDI
İstanbul Kağıthane'de iki genç arasında yaşanan kavganın oruç yüzünden çıktığı haberi kavga edenleri bile şaşkına çevirdi.

Çünkü kavgada dayak atan da dayak yiyen de oruçluydu. oruç tutmadığı için kalabalık bir grup tarafından öldüresiye dövüldüğü iddia edilen gencin ailesi ve mahalleliler de kavganın oruçla ilgisi olmadığını söyledi.

Kavganın çıkışı ilginç

İstanbul Kağıthane'de oruç tutmadığı için hastanelik olana kadar dövüldüğü iddia edilen Güney Minik, Güney'le önce tartışan sonra da yumruk yumruğa kavgaya tutuşan Ahmet Topal, bakın yaşananları nasıl anlatıyor.

"Oruç tutmayana mahalle dayağı" diye verilen HABER YALAN ÇIKTI. Olayın kahramanları 'gerçekleri' anlatıyor.

BEKLENEN HABER YAYINA HAZIRLANIYOR...

Bizden ayrılmayın.

SAMANYOLUHABER.COM

BUGÜN SAMANYOLUHABER HÜRRİYET GAZETESİNİN BİR YALANINI DAHA ORTAYA ÇIKARDI. TÜRKİYEYİ KARIŞTIRMAK İSTEYEN HÜRRİYET GAZETESİ BUGÜN YİNE KAZDIĞI ÇUKURA KENDİSİ DÜŞTÜ. BU TERBİYESİZ YALAN DÜZENBAZ OLAN YAYIN ORGANINI BURADA PRTOTESTO ETMEK ZORUNDAYIZ ARKADAŞLAR BUNU YAPMAK ZORUNDAYIZ BEN SABRIMIN SON SINIRLARINDAYIM

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HÜRRİYETİN HABERİ

Oruç tutmayan gençlere dayak 1 Ekim 2007

KAĞITHANE'de üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Güney Minik ile yeğeni 17 yaşındaki Coşkun Minik, iddiayla göre gittikleri bir internet kafede sigara içtikleri için çevredekiler tarafından ramazan ayında sigara içerek saygısızlık ettikleri iddiasıyla dövülerek hastanelik edildi.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne bağlı Bartın'daki Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Güney Minik ile aynı mahallede oturan yeğeni Coşkun Minik, bilgisayar oyunu oynamak için Yahya Kemal Mahallesi’ndeki internet kafeye gitti. Bir süre internette oyun oynayan dayı yeğen daha sonra dışarı çıktı.

Oruç tutmayan Coşkun Minik internet kafe önünde sigara içerek Güney Minik'le sohbet etmeye başladı. Minik’lerin iddiasına göre bu sırada yanlarına gelen 5- 6 kişi, ramazan ayında sigara içilmeyeceğini ve kendilerine saygısızlık ettiklerini söyleyerek Minik’lere çıkıştı. Ne olup bittiğini anlamadıklarını söyleyen Güney Minik, gruptakilerin tekme tokatlarla üzerlerine saldırdıklarını belirterek “Daha sonra kendimi kaybettim beni hastaneye götürmüşler” dedi. Sağ gözüne aldığı darbealan Güney Minik, kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından gözü sargılanarak evine gönderildi. Olayı duyar duymaz internet kafeye gittiğini söyleyen Güney Minik’in annesi Remziye Minik, “Biz Atatürk’ün çocuklarıyız. Burası İran değil ki oğluma böyle yapıyorlar. İsteyen oruç tutar isteyen tutmaz” diye tepki gösterdi. Dayak yiyen gençlerin şikayeti üzerine harekete geçen polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

HÜRRİYET GAZETESİ

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-01-2007, 19:47   #2
Kullanıcı Adı
vuslat_19
Standart Tüm AKFORUM Üyeleri BU Protesto Altında Toplanmlıyız Hürriyetini Satanlara...
stv ye helal olsun ;) paylaştığın için saol
vuslat_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 19:50   #3
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
işte bu kadar yalancının mumu stv yi görene kadar yanarmış...tebrkler samanyolu...
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 19:51   #4
Kullanıcı Adı
dildade
protesto ediyorum işleri hep yalan dolan >
dildade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 19:55   #5
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44
bende protestoya katılıyorum....yazıklar olsun böyle gazeteye..ne kadar din düşmanılar yaaa..... > >
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 20:05   #6
Kullanıcı Adı
GÜLseven
bende protesto ediyorum doğruları gören her insanında yapması gereken budur... >
GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 20:32   #7
Kullanıcı Adı
nuh
Adamlar açıkca dine karşı düşmanlık ediyorlar ya açıkca ben sizin dininize karşıyım ben müslümanlara karşıyım diyolar ya ne kadar densizler allah hidayet versin allah ıslah etsin, ama artık müslümanlar sessiz değil kalmıyordu bu stvni yalanladığı birçok haberden sadece biri dahada yalanlancaksınız yalancı gazetenin yalan sahipleri >
Alt 10-01-2007, 20:36   #8
Kullanıcı Adı
loneliness
Evet bu ve buna benzer bir çok haber görebiliyoruz... Artık Doğan Medya ya bir Cumhuriyet gazetesi gibi bakmak gerekir düşüncesindeyim.. Yaptıkları yayınlar direkt olarak din üzerinden karalama objektifliklerini kaybettiler... > > >
Alt 10-01-2007, 21:00   #9
Kullanıcı Adı
ahmike
bende varım
Alt 10-01-2007, 21:02   #10
Kullanıcı Adı
Meftun
çok komik ya daha geçen gün 'atatürkün resmini kapattılar' diye yalan haber yaptılar yine ortaya çıktı...hayır artık herkes doğru bilgiye rahatça ulaşıyor....hürriyetinki 'çamur at izi kalsın' mantığı.....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)