05-18-2009, 00:24 | #1 |
Senden dost olur mu Fenerbahçe
Galatasaray'lı taraftarlar, 19 Mayıs Salı günü Fenerbahçe ile BJK İnönü Stadı'nda yapılacak dostluk derbisine tepki gösterdiler Taraftarlar, ''Senden dost olur mu Fenerbahçe? Bekliyoruz seni Dolmabahçe'de'' diye bağırdılar. Gençlerbirliği maçından önce görevi başında vefat eden Ispartaspor Kaleci Antrenörü Semih Görgün anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. PAF Ligi'nde oynanan maçta Gençlerbirliği, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. FENERBAHÇE İLE UĞRAŞTILAR Galatasaraylı taraftarlar maçtan önce Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda finalinde Beşiktaş'a yenilmesiyle dalga geçtiler. ''En büyük Fenerli, Fred Çakmaktaş'' diye bağıran yenilenen eski açık tribündeki taraftarlar, ''27 sene mi oldu? Oha Fenerbahçe'', ''Kupa nerede, en son gören huzur evinde'' diye tempo tuttular. Kralspor
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-18-2009, 00:33 | #2 |
İşte GS ye yakışan sözlerde bunlar..
Şaşırmadım.. |
|
05-18-2009, 00:37 | #3 |
Helal olsun Gs taraftarına kutluyorum canı gönülden...
İşte taraftarlık budur fanatiklik budur... Bir kez daha sevdim Gs taraftarını valla... Ayrıca bu maçın bizim stad da oynanmasını da istemiyoruz... Faner gitsin Pendik stadında oynasın belki orda bi maç kazanmış olur ama kazanamaz çünkü rakibi Gs... |
|
05-18-2009, 00:38 | #4 |
rakip gs, bjk, ts olsa kaç yazar ligde hepsini yenmiş takımız, fenerbahçe bu sene iyi bir performans gösterememiştir, hep teknik direktörörün suçudur ama bir dahaki seneye fenerbahçe kmseye acımayacak.
Konu ATmaCA53 tarafından (05-18-2009 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-18-2009, 00:42 | #5 | |
Alıntı:
Gidip İngiliz takımını havaalanında karşılamakta değildir... Fenerbahçe düşman değil rakip bunu unutmamak gerek.. Çok şaşırdım böyle düşünmenize ve üzüldüm. |
||
05-18-2009, 00:44 | #6 | |
Alıntı:
Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil... Anti-fener... |
||
05-18-2009, 00:49 | #7 |
GS , Fenerbahçemizden yediğini bilir. Bu haftaki maçta göreceğiz bakalım bu dostluğunuzu. BJK - GS maçından bahsediyorum. Koyundan post , sizden dost olmaz zaten.Tüm dünya gördü Ali Samiyen'deki rezilliğinizi.
|
|
05-18-2009, 00:56 | #8 |
Tabiki değil..
Ama sizin gibilerin yüzünden futbol terörü diye bişey var ve kavga - gürültü...... Fener sevmeyen sevmesin taraftarı yeter.. Nasıl taraftarı var belli GS nin kendi başkanları bile memnun değil.. Anti - fener nenden var çekememezlikten... Bu sene çok berbat olabilir ama "" meyve veren ağaç taşlanır"" vesselam.. |
|
05-18-2009, 01:01 | #9 |
Dostluk maçına karşıyım.
Taraftarımız tepkisini ortaya koymalıydı. Zoraki dostluk olmaz. + Galatasaray taraftarından Polat memnundur. Diğer bir deyişle Başkanın memnun olması için taraftar hiç bir şekilde taviz vermez. Lütfen Fenerbahçe'nin çekirdekçileriyle karıştırmayın. Konu ultrAstribun tarafından (05-18-2009 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-18-2009, 01:05 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|