![]() |
#1 |
![]() AKP Gençlik Kollarının düzenlediği Gençlik Şöleni'ne davet edilen İsrail temsilcilerine katılımlarından dolayı büyük tepki geldi.
İsrail temsilcilerine tepki gösteren Türk ve İslam ülkeleri temsilcileri ile AKP Yöneticileri arasında arbede yaşandı. Tüm dünyada büyük zulümlerin altına imza atan İsrail'in Türkiye'ye gönderdiği temsilcileri, AKP Gençliği tarafından organize edilen Gençlik şölenine davet edilince olanlar oldu. Şölenin başladığı dakikalarda İsrailli yetkililerin şölen alanına gelmesi ile Türk ve İslam ülkeleri temsilcileri AKP Yöneticilerine tepki gösterdi.Salona katılan tüm devlet yetkilileri olaya tepki gösterirken AKP Yöneticileri sessiz kalmayı tercih etti. Salonda yaşanan büyük arbede üzerine AKP yetkilileri İsrailli yetkilileri saklamaya çalıştı.(Ajans5.com) Sevgili arkadaşlar bir haber sitesinde böyle bir haber gördüm sizce bu doğru mu? Böyle bir şey olmuş mudur? Habere bakmanızı ve bilgi vermenizi istiyorum http://www.ajans5.com/haber/20090516...il-kavgasi.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hayır öle bişey olmadı.. yalan haber...
Ben orada degildim ama arkadaşlarla konustum şölen nasıl gitti diye herkes çok iyi şekilde anlattı hiç bi olumsuzlugun olmadını sölede yani bu haber YALAN HABER... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İlginç bir haber..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şölende böyle birşey olmadı çarpıtılmış bir haber.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yalan olma ihtimali yüksek
fakat gerçekse gerçekten üzücü . |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için benimde gerçekten zoruma gitti böyle bir şeyin olması... Habere baktıysanız videoda var çok garip gerçekten şaşırdım doğrusu
Bu da haberi yapan kişinin o anı anlattığı video: http://www.ajans5.com/haber/20090517...ullandilar.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bizde oradaydık biz niye görmedik hayırdır?
Bunlar yalan değil, hayal mahsulü.. Ayrıca Başbakan, yurtdışından gelen temsilcilerin ülkelerini bir bir saydı sahnede. İsrail'in İ'si geçmedi. Yani İsrail'li yoktu bile.. Olmayan adamlar üzerinden kavga dahi çıkartabiliyor bizim medyamız.. Konu AK Parti olunca atmadıkları takla kalmıyor ki, yazık ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bahsi geçen konu gençlik şöleninde değil,sempozyumda ceryan etmiştir.Edindiğim bilgilere göre sempozyuma katılan israil temsilcileri AK Partililerin dışından katılan katılımcılar tarafından protesto edildi..Doğal olsa gerek buda...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ajans5'in sayfasına o kadar yorum yaptım hâlâ yayınlamıyor editör.
Yorumlarda sövenleri bile onaylamış. Haberin hangi mantıkla ve ne maksatla eklendiği belli oluyor böylelikle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
İnanmıyorsan al yorumunun yayınlandığı sayfa: http://www.ajans5.com/haber/20090516...il-kavgasi.php Konu Musa Bilal tarafından (05-22-2009 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, arap dünyası, gençlik şöleni, israil |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|