AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 10-04-2007, 16:47   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart AŞIK-MIŞ GİBİ…
Bugünlerde “sevmek” diye bir kavramın olduğuna artık inanmadığımı keşfettim.Beni buna iten sebepler tabi ki vardı…Artık seviyor gibi yapmayı gerçekten sevmeye tercih eder olduk.Belki böylesi daha kolayımıza geliyordu belki de insanların yüzeysellikleriydi bizi böyle yapan...Zaten yaşanası aşklar da kalmamıştı.Demek ki artık elimizdeki ile yetinmeyi bilecektik.”sevgi” ve “yetinmek” aynı cümlede olur muydu?Aşk ve sevgi yetinmeyi bilir miydi? Her an ayrı bir heyecan,emek,tutku ve serpilmek isterdi.Ama artık biliyorum.Tamam.Aşk yok .Sevgi ararsan önce karşındakinin isteklerine uymak zorundasın.Birlikte çaba vermeyi unut.Aşkı bile belli bir kalıba oturtur olduk.Günümüzde en çok sorulan soru..Belki de tam olarak yaşayamadığımızdan bu soruyu sürekli soruyoruz.Aşk nedir?Buyurun size günümüzde karşılığı :”Birinden hoşlanılır.Tam bana göre denilir.Elde etmeye çalışılır.Aslında kurban inanmak ister.Ama içinde bir şeyler ona engel olmaktadır.Çünkü; farkındadır.”Böyle bir aşk beni bulmaz,olsa olsa bir anlık hevestir “ der.Ama ne yapsa dayanamaz.Kapılır o büyülü sözlere.Artık ipler celladın elindedir.Biraz da o süründürmek ister,sanki aşkına karşılık bekleyen aşık o değilmiş gibi.Artık kurban ellerindedir.İçi rahattır.Çünkü;süründürmeyi aşk zannetmektedir. Karşısındakinin çaresizliğinden zevk bile alır zaman zaman.Sonra bir bakmışsın ayrılık sözleri dizilivermiş,”Biz birbirimize uygun değiliz,ben sana layık değilim,sen daha iyilerini hak ediyorsun ..”v.s. v.s.Bir sürü saçma bahane…”

İşte günümüzde buna Aşk deniyor.Şimdi size soruyorum:Kavuşmanın hasretle beklendiği,uzaklığın sevgiyi her sn daha da beslediği,Uğruna şiirler yazılan..Aşklar mı?Yoksa ; bugün sevgili listesine bir çarpı daha atmayı mutluluk sayanların aşkı mı?(tabi ona aşk denirse)

İşte bu yüzden varsın olmasın,ben bu duruma dayanamıyorum…

Sizi bilmiyorum ama ben Aşık-mış gibi yapmak istemiyorum….

04.10.2007

04:10..

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)