AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilimsel - Teknoloji - İnternet Haberleri Teknoloji, Bilimsel araştırmalar ve projeler buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 06-04-2009, 20:24   #1
Kullanıcı Adı
NS
Standart Nokia N97 bu ay geliyor!
Nokia N97 bu ay geliyor!

Nokia'nın N serisindeki yeni amirali N97'den son haberler oldukça sevindirici. Hasret bitiyor; N97 geliyor!

Nokia, N serisinin en kıdemli telefonu N97'nin bu ay 75 ülkede birden satışa sunulacağını duyurdu. İlk olarak altı ay önce duyurulan 550 Euro yurtdışı fiyatlı telefon, 3,5 inç ekrana ve ilk defa Ovi Store ön kurulumuna sahip olacak. Geçtiğimiz hafta açılan Nokia'nın mobil uygulama mağazası, N97'nin ister istemez iPhone ile kıyaslanmasına neden olacak gibi. Ovi'deki müzik, harita, oyun ve medya içeriklerinin N97'yi oldukça güçlü bir hale getireceğini belirten Nokia N Serisi yetkilisi Jonas Geust, Nokia N97'nin interneti tamamen kullanıcının zevkine uygun bir hale getireceğini ekliyor.

NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-27-2010, 21:54   #2
Kullanıcı Adı
vaktileyl
bu telefon hakkında bilgisi olan varmı?
vaktileyl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2010, 22:02   #3
Kullanıcı Adı
Seyyah
O enesim sahalara geri dönmüş
Çok sevindim kardeşim
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2010, 22:33   #4
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Alıntı:
vaktileyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu telefon hakkında bilgisi olan varmı?

Bizim Dekan yardımcısında vardı.. telefonuyla ugrasırken rezil oldum.. aklıma geldi Off..

güzel telefon kullanımı kolay.. ancak biraz ücreti fazla ((:
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2010, 22:39   #5
Kullanıcı Adı
vaktileyl
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim Dekan yardımcısında vardı.. telefonuyla ugrasırken rezil oldum.. aklıma geldi Off..

güzel telefon kullanımı kolay.. ancak biraz ücreti fazla ((:
nokiaya karşı kazandığım dava sonucu para vermeden alıcam)yani bu modeli vericeklermiş nette biraz araştırdım hakkındaki yorumlar çok kötü olduğunu söylüyor...

teşekkür ederim cevap için eyvallah
Alt 03-27-2010, 22:43   #6
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
iyi telefon kim demisse yalan söylemis gerci telefonu ne amaçla kullandıgınıza da baglı bunun cevabı (:
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2010, 22:43   #7
Kullanıcı Adı
onurcan
netten yorumları kötü diyorlar tam daha güncellenmemiş herhalde...ama çok özellikleri var..
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2010, 22:45   #8
Kullanıcı Adı
onurcan
hepsiburada com da var baktım 1248 tl gösteriyor
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2010, 22:47   #9
Kullanıcı Adı
vaktileyl
hakkındaki şikayetlerden örnek)

wolkan789:

Telefonu aldım aldığıma da bin pişman oldum. Çok ağır makina arkadaşlar 32 GB olduğuna aldanmayın içine 4 GB resim müzik var cihaz çok kasıyor resetlemek zorunda kalıyorum.

5 mp sanmayın. Sony Ericsson 3 MP daha güzel fotoğraf çekiyor karşılaştırdım. Sonuç olarak hüsran. Yerine Sony Ericsson Xperia veya Touch Pro öneririm.

paşha:

1.5 aydır kullanıyorum nasıl etsemde fazla zarar etmeden kurtulabilirim diye düşünüyorum bu telefondan. N97den iPhone rakip olamaz ancak eşantiyon olur. Bu arada 15 yıldır Nokia kullanan biri olarak söyleyebılıcegım tek şey kazıklandım.

ogozen:

Hiç bir özelliğini kullanmadan yalnızca telefonunu kullanıyorum. Ama pili en fazla 8 saat dayanıyor. Bu arada yaptığım konuşma 8 adet ve toplam 8 dakika.

Kerem:

Eksiler;
1) Kamerası gerçekten flaşın görüntüye yansıması kötü.
2) İnternetteki videoları izleyemiyorsun nerde mini laptopmuş.
3) Günde en az 1 kez kasılıyor ve kitleniyor.
4) Q kalvye göründüğü kadar kullanışlı değil kocaman makineyi taşımanıza deymiyor
Artıları
1) WiFi inanılmaz hızlı
2) 3G internet ve görüntülü konuşma sorunsuz
Ama ben bu artıları 500 tl lik telefonlada yakalıyordum o yüzden görüntü ve reklamlara kanıp almayın bence.
Alt 03-27-2010, 22:52   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Abim kullanıyor özellikleri olan hantal bir telefondan başka bir şey değil
O kadar para etmez. Pratik insanlara göre değil her şey çok karışık.
Abim bana vermeye çalışsada 5800 favorim n97 tavsiye etmiyorum. 5800 alsın yeter

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)