AK Gençliğin Buluşma Noktası
Genel Sporlar Genel Spor dalları ile ilgili paylaşımlar.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-07-2009, 10:34   #1
Kullanıcı Adı
kaptan5334
Standart Nükleer maç
Nükleer maç

İran ve Kuzey Kore, Dünya Kupası elemeleri için karşı karşıya geldi. 0-0 biten maçın, Ahmedinejad'ın seçim başarısına etkisi tartışılıyor

DIŞ HABERLER
Nükleer konusunda dünyanın hedefinde bulunan Kuzey Kore ve İran, dün Dünya Kupası elemeleri için Pyongyang'da karşı karşıya geldi. Futboldaki zaferi siyasi başarı olarak gören İran lideri Mahmud Ahmedinejad ise maç sonucunu sabırsızlıkla bekledi. Politika uzmanlarının, kaybedilmesi halinde 'sporu siyaset için iyi kullanan' Ahmedinejad'ın seçimlerde oy kaybedebileceğini belirttiği maç 0-0 berabere bitti. Son anketlere göre, halkın yüzde 54'ü Musavi'yi, yüzde 35'i Ahmedinejad'ı destekliyor.
07.06.200

 

kaptan5334 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi