![]() |
#1 |
![]() Geçenlerde bi siteye üye oldum. Aman allahım AKPARTİ' ye böyle pervasızca saldırıların ve karamaların olduğu başka site yoktur. Buyrun Sizlere bana gelen uyarı cezasını copy / paste yapayım.
"Sayın EgebeYY, Belirtilen konuda yazmış olduğunuz mesaj nedeni ile sizi uyarmak durumunda kaldık TurkForum.Net. Sebep: ------- Bölümlere Özel Kural İhlali (4. Madde) mesajınızı başka bir yer de daha düzenlemiştim, lütfen parti isimlerini ve özel isimleri düzgün yazınız. iyi forumlar ------- Orjinal Konu: http://www.turkforum.net/showthread....41#post7321741 Alıntı: Ce HA Pe ne zaman iktidar oldu fenerbahçe ozaman türkiye kupasını alır. By_KAL kalır mı kalmazmı bilmiom. Bu uyarının amacı size forum kurallarını hatırlatmaktır. Pasif uyarılar için -gerçekten yanlış bir uyarıı değilse- şikayet konusunu açmayınız, çünkü hesabınıza ceza puanı eklenmemektedir. Saygılar , TurkForum.Net" Cevaben ise şunları yazdım. Adalet ve Kalkınma Partisinin kısaltması olan AKPARTİ yerine akp denilen, T.C devletinin başbakanına Boşbakan deme cesaretini kendilerinde bulan bi forumda sen ne kuralından bahsediyorsun. UNUTMA BİRİ GİDER BİNİ GELİR. Yazıklar olsun yaaa cidden yazıklar olsun. Ve sizlere sesleniyorum AKYÜREKLİ DOSTLARIM, bu siteye üye olalım ve bunlara gerekli dersleri verelim.
![]() Konu Yıldırım tarafından (06-20-2009 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne yazikki internette çoğunluk, kalpleri kararmış kanserleşmiş kişilikleri bozulmuş dengesizlerden, siyahı beyaz beyazı siyah görenlerden oluşuyor, siyasette bu ortaya çıkıyor.. Kapalı olan birşeye sen bir ışık hakikat sokamazsın ! Zifiri karanlığa konuşmak gibidir onlarla. Günah işleye işleye kalpleri simsiyah olmuş o seviyesizliktir onlara yakışan. Bu sizin gördüğünüz neki, ben neler neler gördüm. 3 yıl önce başka forumlarda yazardım ama sonuç hiç değişmezdi. Boşuna yorulmaya değmez. Sen 999 tane icraat hizmet koysan önlerine onları göremiyorlarda çarpıtılmış kesin olmayan şeylere takılıp nazara veriyorlar. Netteki insanlara birşey anlatmakla düzeleceklerini sanmıyorum.
Müslüman, cahillerin sataşmasına muhatap olunca selametle der ve geçer (Furkan, 63) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu site politika üzerinde baya aktif gözüküyor.Bunları yola getirmek lazım akparti karşıtı imza hareketi şeklinde konu açmışlar ve onlarca sayfaya ulaşmış destekleyenler.
Gücümüzü hissettirmemiz lazım bu sitedede . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() KERVAN YURUYOR..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Evet Ak Gençlik uyuyor maalesef ! Hareketlenelim ve davamızı savunalım .
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Üye oldum fakat aktivasyon mail'i gelmiyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Forumda herkes siyasi parti kurabiliyor Kemalistlerin elimden çekeceği var
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yok ben bu forumda takılmam yoksa kafayı yerim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar 3 seneden beri bu turkforum.net'in üyesiyim.
Sanırım 8.000, küsür mesajım var orada. Site yönetimi ceza konularında kesinlikle taraftır. Bir çok kez sudan sebeplerle süreli uzaklaştırıldığım olmuştur. Ne yazık ki Ak Parti'yi destekleyici mesajlar yazdığınızda tepkiden geçilmiyor. Bu site Kemalistlerin yönetimi altındadır. Taraflı değiliz derler ama taraflıdırlar. chp ye karşı olanlar grubu http://www.turkforum.net/showthread....614033&page=33 Konu ultrAstribun tarafından (06-12-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Akparti gençlik kolları ve ilk siyasi parti birincisi yine bizdendir,ne kadar karşıt görüşle doluda olsa,zamanında oradada kurduğumuz sanal parti ile düşüncelerimizi ifade etmiş birinci olmuştuk,ama artık sistemli bir sola kayma mevcut,bu şartlarda eski aktifliğim olmadı,olamazda.
Siyaset yönetimini ne kadar uyarsakta aşırı sol kesimden kurtaramadık,bu şartlarda mantıklı bir tartışma ortamı beklemek yersiz olur . |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|