![]() |
#1 |
![]() Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini
Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Hakim: Neden oldurdun evladim? Sanik: Aklimi seytan celdi efendim Seytan: Valla bir seyden haberim yok, hem adamda akildan eser yok hakim bey. Kadin: Neden aldattin beni? Erkek: Seytana uydum hanim Seytan: Hadi ordan sapik, benim alakam yok Anne: O lum, oynama babanın tüfegiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacagını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oglanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı racona!!! Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. -Neden kopye cektin cocugum? -Seytan iste hocam -seytan: Dun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? çocuk: seytan aldi goturdu satamadan getirdi seytan: seni de gotursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocugu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuum.. Komşu : Şeytan kulagına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sagol küpe düşünmüyorum henüz Kız : Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() süperrr ya çok güldüm :D :D :D
sağol paylaştığın için... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() saol paylaşım için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() güzeldi :D
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güzelmiş :D + paylaşım için saol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() guzeldiii guldurdu beni :D tsk paylasımın ıcın aksa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Teşekkürler.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() güzell :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun.
Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|