![]() |
#1 |
![]() ![]() Bir garip hikaye bir meçhul konu Ne başı malumdur ne belli sonu Bilmem ki nereden tanırdım O'nu Kırık bir aynada gördüm galiba Saç dağınık boyu benim kadardı Buruşmuş suratı sanki mezardı Neyin var deseydim belki kızardı Sadece bir selam verdim galiba Duruşu vakarlı tavrı ağırdı O gün sokaklar lal gece sağırdı Yürüdüm şair gel diye bağırdı İrkildim aniden durdum galiba Yavaşça yaklaştım kaşını çattı Öfkeli bakışı sanki tokattı Saatlerce bana beni anlattı Korkmasam sen kimsin derdim galiba Söyledi ağladım sustu inledim Bir tek bakışında aşkı dinledim Sükutu şerh eden sözü anladım Şiir defterini dürdüm galiba Ateştim hem aşkın külü değildim O gülzar ben bağın gülü değildim O geceden evvel deli değildim Ruhuyla ruhumu ördüm galiba Ve güldü yüzünde sonsuzu tattım Kapat gözlerini dedi kapattım Eyvah diye birden etrafa baktım Bir gölgem bir de ben vardım galiba Terk etmek reva mı kalbimi çelip Al beni de götür bir daha gelip Sırrın hududunu aşkınla delip Aklın zincirini kırdım galiba. Serdar TUNCER
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güzeldi rabbim razı olsun
|
|
![]() |
![]() |