07-28-2009, 17:23 | #1 |
TSK Hürriyette Sordu;Bu Kadar Yalanı Nerden Uydurdun!
Genelkurmay'dan Hürriyet'e yalanlama Hürriyet gazetesinin "Erbaş'lar Erbey oluyor" haberine Genelkurmay Başkanlığından, astsubay rütbelerine yeni isimler verilmesine ilişkin bir çalışma olmadığı" bildirildi.Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda şunlar kaydedildi: "Bazı basın yayın organlarında astsubay rütbeleriyle ilgili haberlere yer verilmektedir. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamakta olup, astsubay rütbelerine yeni isimler verilmesine ilişkin bir çalışma yoktur." AA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-28-2009, 17:26 | #2 |
Kartelciler bundan sonra atacakları adımların hesabını Bütün Türkiyeye verecektir..Haberciliğin yalanla,dolanla yapılmayacağını tüm halkımız görecektir!
|
|
07-28-2009, 17:36 | #3 |
Ama üzücü bir durum var..
Kartelin okuyucuları da aynı kendisi gibi..Yani ne kadar anlatırsan anlat misali.. |
|
07-28-2009, 17:58 | #4 |
klasik aydın doğan medyası;yalan,iftira,asparagaz ve düzmece habercilik.
zekerya öz'ün aydın doğan'ın pimini ne zaman çekeceğini merak ediyorum. |
|
07-28-2009, 18:01 | #5 |
Kamuoyunu bu kadar yalan dolan haberlerle meşgul eden başka bir medya grubu olamaz!Üstelik asparagas haberlerinin tümü ırkçı,dinsel saldırı,görüş ve düşüncelere hazımsızlık olarak yapılmaktadır!Bu gidişaatta artık devletimizin dur demesini bekliyorum!Başbakanımız bunun ilk startını vermişti,akıllanırlar diye fazla üstüne gitmedi,fakat bugün gelinen noktada aynı tas aynı hamam oldukları görülüyor!!!
|
|
07-28-2009, 18:11 | #6 |
Onlara haber ajansı demek diğer haber ajanslarına hakaret olsa gerek..
Aydın doğan Türkiye'nin en iyi iftitira ajansı ya da yalan dolan ne ararsan..felan işde.. kendi gibi saçma isimler.. yakışır.. |
|
07-29-2009, 16:40 | #7 |
Doğan medyası değil mi her türlü yalanı basar...
|
|
07-29-2009, 16:55 | #8 |
Basın ve yayın ahlakını ayaklar altına alan doğan medyası acaba kimin uşaklığını yapmaktadır?Sakın israilin olmasın!
|
|
07-29-2009, 17:32 | #9 |
Ne yalan söyleyeyeyim bu yalanın gerçek olmasını isterdim.
"Bey" tabirini kullanmak şu an Devrim Yasaları ile yasak, Osmanlı dönemini çağrıştırdığı için. O üç harfteki zerafet yani. Ben isterdim gerçek olmasını ama malesef bu haber de "sıkma"ymış; alıştık artık. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
hürriyet, kartel, tsk, yalanlama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|