AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-02-2009, 11:41   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Roj TV'ye konuştu
CHP’li vekil PKK’nın kanalına konuştu..

Devlet tarafından istenmeyen kanal ilan edilen Roj TV'ye milletvekilleri rağbet gösteriyor. Bazı AK Partili vekillerden sonra bir açılım da CHP'den geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, bu konudaki düşüncelerini Roj TV'de açıkladı.

Roj Aktüel programına telefonla katılan Ateş, “CHP'nin bir şey demesi için proje olması lazım. Şu anda bir proje yok. Türkler, Kürtler, Çerkezler yüzyıllardır bu Anadolu toprağında yaşıyoruz. Ne oldu da birbirimize düşman olduk. Özeleştiri yapmak lazım" diye konuştu.

/ Haber 3

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-10-2009, 20:44   #2
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Yılmaz Ateş kürt açılımı meselesinde chpden çıkan çatlak seslerden biri.Yani Baykal'a muhalif.Bu meseleye sıcak bakıyor.Ancak pkknın kanalına çıkması abartı olmuş.Bir sonraki seçimde baykala muhalifliğinden ötürü chpden aday göstereceğini sanmıyorum ..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 18:28   #3
Kullanıcı Adı
Erol-38
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yılmaz Ateş kürt açılımı meselesinde chpden çıkan çatlak seslerden biri.Yani Baykal'a muhalif.Bu meseleye sıcak bakıyor.Ancak pkknın kanalına çıkması abartı olmuş.Bir sonraki seçimde baykala muhalifliğinden ötürü chpden aday göstereceğini sanmıyorum ..
pkk kanalina cikan akp li Millet Vekili icin ne demeliyiz:?

odami catlak seslerden yoksa pkk acilimimi geregi katilmistir

Erol-38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 19:29   #4
Kullanıcı Adı
Fatihin Torunu
Chpli konuşunca kıyametlkeri koparıyorlar.Kendi milletvekilleri çıkınca sus pus oluyorlar.
Buna nasıl iş Allah aşkına

Erbakan Hoca Kanaltürk'e (o zmanlar ergeneon davası yoktu) çıkınca etmediğiniz hakaret, demediğiniz laf kalmadı ?
Şimdi size soruyorum.
Erbakan Hoca PKK'nın kanalına mı çıktı ?
Erbakan Roj Tv çıksaydı ki çıkmaz.
Bu sefer ne yapardın.
Sizin yaptığınız ayıp değil mi?

Genel başkanınız Hülya Avşarın programına çıkarak kikiri kikiri gülmedi mi?
Bunlara ses çıkaran yok, Erbakan Hoca'nın doğal kakkını kullanmasına saldırı var.

Bu nasıl adalet.
Çifte standardı bırakın beyler, Adaletli davranın.

Not:Erbakan hoca meselesini bilerek burada zikrettim.
Er konuda bundan bahsedenler artık bunuda göz önünde tutsunlar, zamanı gelmişken hatırlatalım dedik.
Fatihin Torunu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 20:38   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Fatihin Torunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chpli konuşunca kıyametlkeri koparıyorlar.Kendi milletvekilleri çıkınca sus pus oluyorlar.
Buna nasıl iş Allah aşkına

Erbakan Hoca Kanaltürk'e (o zmanlar ergeneon davası yoktu) çıkınca etmediğiniz hakaret, demediğiniz laf kalmadı ?
Şimdi size soruyorum.
Erbakan Hoca PKK'nın kanalına mı çıktı ?
Erbakan Roj Tv çıksaydı ki çıkmaz.
Bu sefer ne yapardın.
Sizin yaptığınız ayıp değil mi?

Genel başkanınız Hülya Avşarın programına çıkarak kikiri kikiri gülmedi mi?
Bunlara ses çıkaran yok, Erbakan Hoca'nın doğal kakkını kullanmasına saldırı var.

Bu nasıl adalet.
Çifte standardı bırakın beyler, Adaletli davranın.

Not:Erbakan hoca meselesini bilerek burada zikrettim.
Er konuda bundan bahsedenler artık bunuda göz önünde tutsunlar, zamanı gelmişken hatırlatalım dedik.
Zamanında (25 Ekim 1996) RP'li Fethukkah Erbaş da katılmıştı Roj TV'ye arkadaş, sen fazla kasma derim..
Alt 08-11-2009, 20:43   #6
Kullanıcı Adı
Fatihin Torunu
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zamanında (25 Ekim 1996) RP'li Fethukkah Erbaş da katılmıştı Roj TV'ye arkadaş, sen fazla kasma derim..
katılabilir, ben Erbakan Hoca katılmaz dedim.

Benim söylediğim şu.
Kendi partisinizdeki olayları görmüyorsunuz.
Başkasına gelince kıyameti kopatıyorsunuz.
Bu arada kimsenin roj tvye çıokması beni ilgilendirmez.
Doğrular sylendiği müddetçe her tvye çıkılabilir.
Bunu kanaltürke hocamız çıktığında demiştim.
Fatihin Torunu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2009, 20:50   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Fatihin Torunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
katılabilir, ben Erbakan Hoca katılmaz dedim.

Benim söylediğim şu.
Kendi partisinizdeki olayları görmüyorsunuz.
Başkasına gelince kıyameti kopatıyorsunuz.
Bu arada kimsenin roj tvye çıokması beni ilgilendirmez.
Doğrular sylendiği müddetçe her tvye çıkılabilir.
Bunu kanaltürke hocamız çıktığında demiştim.
Kıyameti koparmak ne alaka kardeşim?
Hani cümbür cemaat saldırmış mıyız da CHP'ye kıyameti koparmış oluyoruz?
Herkes kendi düşüncesini yazar çok yoğun olunca "kıyameti koparıyorsunuz" denir.
Hani?

Yok ise alır muhatabını belirler ona dersin.

Ezberden konuşuyorlar yahu..
Alt 08-11-2009, 21:00   #8
Kullanıcı Adı
Erol-38
Aynen katiliyorum Biz hicbir zaman kendi görüsünü ve Davasini Anlattigi sürece Herhangi birinin Programmina katilamaz diye karci cikmadik ve erbakan hoca da o Malum kanala ciktiginda Kendi Davasini anlatmis hicbir taviz Vermemisdir

ve akp li kardeslerimiz veryansin etmisdir Bizler Filistinde Zulüm Yapilirken Partimizin kadin Kollari israilli Belediye baskanini davet edip ödül vermemisdir Okullarimiz da israilli belediye baskanini davet edip Afferin Devam edin der gibi Cicek vermedik

Tabi bu Milletvekilinin oraya katilimini Kürt acilimi olarak ta görsek yanlis olmaz Tam da simdiye kadar Amerika bu olayi kürt bsorunu haline getirmek istemisdir bir zamanlar Basbakan Pkk teror örgütü demedigi sürece görüsmem dediginde bizim akp li kardeslerimiz degisik Tellerden calyorlardi simdi ise yine adetlerini bozmadilardi ne oldu terorist demedigi sürece görüsmeme kararari

Konu Ertuğrul ÖZGÜL tarafından (08-11-2009 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kırmızıyla yazmaktan vaz geçin yasak olduğunu söylemiştim
Alt 08-11-2009, 21:03   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Erol-38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen katiliyorum Biz hicbir zaman kendi görüsünü ve Davasini Anlattigi sürece Herhangi birinin Programmina katilamaz diye karci cikmadik ve erbakan hoca da o Malum kanala ciktiginda Kendi Davasini anlatmis hicbir taviz Vermemisdir

ve akp li kardeslerimiz veryansin etmisdir Bizler Filistinde Zulüm Yapilirken Partimizin kadin Kollari israilli Belediye baskanini davet edip ödül vermemisdir Okullarimiz da israilli belediye baskanini davet edip Afferin Devam edin der gibi Cicek vermedik

Tabi bu Milletvekilinin oraya katilimini Kürt acilimi olarak ta görsek yanlis olmaz Tam da simdiye kadar Amerika bu olayi kürt bsorunu haline getirmek istemisdir bir zamanlar Basbakan Pkk teror örgütü demedigi sürece görüsmem dediginde bizim akp li kardeslerimiz degisik Tellerden calyorlardi simdi ise yine adetlerini bozmadilardi ne oldu terorist demedigi sürece görüsmeme kararari

Ya ne diyorsun arkadaşım? (:
Alt 08-11-2009, 21:14   #10
Kullanıcı Adı
Erol-38
Sayin Faruk Aslan anlaya bilmen icin senin gibi Hakaretlimi konusmam gerekir yoksa Sasma Sapan Bahaneler ve Hikayelermi Yazmam gerekir Yukaridaki Yazdiklarimi Gaet iyi Anladin Amma nedense Kafayi Kuma gömer gibi Anlamamis Rolu oynuyorsun

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)