08-04-2009, 17:22 | #1 |
AK Parti Başörtülü üyeye itiraz etti mi?
Bir yalan daha.1 Nisan 2009 - Güncelhaber: 2 Nisan 09 - Cumhuriyet, Milliyet, Vatan: Ve, hiç eksik olmasın, Sürmanşetten Yalancı; Millî Gazete: İşte, konu; gerçek ve yalan budur: Bundan ibarettir.
Konu FarukARSLAN. tarafından (08-04-2009 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-04-2009, 17:23 | #2 |
Peki, sormak gerekmez mi; o konuda açıklama bile beklemeden hatta açıklamayı da duymadan, istemeden saldıranlar şu konuda niye takipsizler, niye tepkisiz, ve niye "sümenaltıcı"dırlar?!?7 Nisan 2009, Cafe Siyaset, Radikal, Samanyoluhaber:
Konu FarukARSLAN. tarafından (08-04-2009 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-04-2009, 17:53 | #3 |
" ... sarıl sıkıcana dâvâna, bil değerini ... "
|
|
08-04-2009, 18:00 | #4 |
Bazılarıda bununla Akpartiye itham edip sonra BAŞları bizi cehenneme gönderiyo
|
|
08-04-2009, 18:20 | #5 |
bazıları nasıl ki akpnin ne için itiraz ettiğini görememişse, aynı şekilde bazıları da spli başkanın "yasalar gereği yazılı uyarıda bulunmak zorundaydım, bu bir sorun değil" dediğini, uyarılan akpli bayanın da "uyarının yasa gereği olduğunu bilmiyordum, şu an bir sorun yok, türbanımla toplantılara katılıyorum" dediğini bir türlü görmüyorlar
|
|
08-04-2009, 18:23 | #6 |
farukbeyin ne yapmak istediğini de doğrusu tam anlayamadım. olayın üzerinden aylar geçmiş, bu konuda çeşitli açıklamalar yapılmış, yanlış hatırlamıyorsam forumda da konuşulmuştu.
Şimdi aylar sonra durup dururken bu konu niye açılmış ve niye bazı yerlere sataşma ihtiyacı hissedilmiş? Forumda biraz gürültü olsun mu istenmiş acaba |
|
08-04-2009, 18:36 | #7 | |
Alıntı:
Bazıları dediğimim bazı siteleri vs. var Akpartiye karsı iftira yağmuru var.. Destekçiler bölümündede resmi il genclik baskanlıkları var..........Tek tek cıkıyo işde yalanlar... + sizin söylediğiniz konu dikkat ederseniz olmus bir olay yani uydurma değil ve o olayada yorum yapmadım zaten o ismi gecen partinin sorunudur. Zaten biz şuursuz insanlarız öyle deniyoya dogruyu göremeyiz. Konu Seyyah tarafından (08-04-2009 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
08-04-2009, 19:09 | #8 | |
Alıntı:
Açıklamada resmen "kıvırdığını" da eklemiştik. "Yasalar gereği yazılı uyarıda bulunmak zorundaydım, bu bir sorun değil" ne güzel açıklama. Ne güzel aydınlatma. Aynı üye geçen dönemde yine başörtüsüyle il meclis üyesi ama SaP'lı başkan gelince "yasalar gereği uyarı" oluyor. Ne güzel!.. Bu mecburi açıklama ardına saklananlar zaten kendi pişkinliği ile ortada sırıtanlardır. Bizim konuyu ekleme amacımız partimiz adına atılan çamuru temizlemek, hır-gür bizim işimiz değil. "Aylar sonra konu durup dururken niye açılmış" sözü de sizi ilgilendirmez, biz AK Partililer olarak her dem duyuyor isek bu yalanı, çıkar izahını açıkça istediğimiz zaman yaparız; yaptık da. Konu FarukARSLAN. tarafından (08-04-2009 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.. |
||
08-06-2009, 15:19 | #9 | |
Alıntı:
faruk kardeş: SaP'lı başkandan önceki başkanın YASALAR GEREĞİ UYARI yapmadığını nerden biliyorsun da utanmadan tutup SAPlı başkan gelince diyebiliyorsun? Ayrı bu SaP ne oluyor arkadaşım? Bu akpartili bir kişinin edebine uyuyor mu? ha uyuyor diyorsan buyur devam et! |
||
08-06-2009, 15:22 | #10 |
Sayın AKPARTİ FORUM YÖNETİCİLERİ: (faruk aslan hariç)
Bu forumda faruk aslan tarafından sürekli saadet partisi için kullanılan SaP kelimesi sizleri hiç rahatsız etmiyor mu? Bu foruma bayanlar giriyor, hanımefendiler-çocuklar giriyor, bir şeyler öğrenmek için giriyorlar, okuyorlar vs. peki bu forumda böyle bir kişi tarafından hem de hasbelbeşer YÖNETİCİ sıfatına nail olmuş birisi tarafından sürekli SaP kelimesinin kullanılması doğru mu? Konuyu forum yönetiminin takdirine bırakıyorum. Geçenlerde şikayet butonunu kullandım şikayetim şikayetçi olduğum yönetici kişiye gitmiş Onun için burdan açık olarak yazıyorum, muhtemelen farukaslan bunu da siler ama belki başka yöneticilerimiz silinmeden görürler. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
açıklama, ak parti, ak parti forum, akp gerçekleri, başörtüsü, başörtüsü itirazı, malika uludağ, türban, türban itirazı, ıslahiye |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|