![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evrenesoğlu tamamen yanlış yolda. Allah ıslah etsin.
evrenasoğlu ile adnan oktarı aynı kefeye koymak yanlış olmuş bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Vah vah
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adnan oktar bir programda mehdi'nin alametlerini sayıyor karşısındaki bayan, hocam bütün alametler sizde var deyince kopartan cevap... Yok ben mehdi değilim ama mehdi de ben mehdi değilim diyecek diye yapıştrıyor cevabı...
![]() ![]() Konu Sevban tarafından (03-11-2011 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() isko ben mihrim diyor...
mehdi imam halife resul tövbe tövbe... tam sapık adam ya... kafirin güyya Allah tarafından vahyedilmiş (haşa) kitabı bile var... Adnan Oktarda bence ortalıkta görünmese iyi olur... Mehdiyi tarif ediyor ediyor bir soyadı oktar olacak demiyor ![]() harun yahya isminden kaynaklanan bir sempatimiz vardı kendisine ama son dönem ''kedilere'' olan merakı ve bu mehdilik lafları kendisinden soğuttu iyice... sen dev bir kedisin inşAllah diyor talebesine koptum yav ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Kedi kesmeye başlayacak heralde üstadım... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() adam darwinin maymununu bıraktı kendi kedilerine sardı
![]() kedi canını senin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ula şu topun forumunu bulamadım var mı iskender kebabın forumunu bilen
![]() Mal lazım bana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() acayip tehditcilermiş la
![]() elemanın biri yutupta sarmıştı buna paso video reddiye falan hazırlıyordu çocuğa özel mesajla adresini falan yollamışlar evini biliyoruz hesabı tehdit falan ediyorlarmış |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Benide etsinler la,paso photo shop mu ne yaparım karılı kızlı yakışır iskenderime
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|