10-11-2007, 22:52 | #1 |
Aşk Derler
Kesildi mi ayakların yerden?
Açtın mı başka alemlere yelken? Ağlıyor musun onu düşünürken? İşte buna aşk derler; aşk. Gözün görmez hiçbirşeyi, Ne yaptığını bilmezsin; kimi ve neyi, Yüzbinlerce görürsün birtaneyi, İşte buna aşk derler; aşk. Takmazsın çıksa dünya karşına, Deli olur dönersin şaşkına, Bazen olur çıkarsın bin arşına, İşte buna aşk derler; aşk. Bazen kendini sokaklara vurursun, Dağ-bayır demez deli gibi yürürsün, Ara sıra durgun su gibi durursun, İşte buna aşk derler; aşk. Dinlersin en dertli şarkıları, Aşk dendimi; olur rengin sapsarı, Onu gördünmü; unutursun tüm acıları, İşte buna aşk derler; aşk. Düşünürsün, düşündükçe düşünür, Yüreğini ateş gibi sevda bürür, Ne işitirsin ne de gözlerin görür, İşte buna aşk derler; aşk. Bahadır Bolat Aşık Ve Aşk Çok Güzel Anlatılmış.Beni Anlatmış :D :D :D ;)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-12-2007, 00:12 | #2 |
Aşk Derler
sağol ;) :'(
|
|
10-12-2007, 16:17 | #3 |
Aşk Derler
Gözün görmez hiçbirşeyi,
Ne yaptığını bilmezsin; kimi ve neyi, Yüzbinlerce görürsün birtaneyi, İşte buna aşk derler; aşk. işte budur ;) payşlaşım için teşekkürler kardeşim ;) |
|
10-12-2007, 20:01 | #4 |
Aşk Derler
"Kesildi mi ayakların yerden?
Açtın mı başka alemlere yelken? Ağlıyor musun onu düşünürken? İşte buna aşk derler; aşk." Gerçek aşkı tüm hisleriyle anlatan nadir şiirlerden birisi, teşekkürler ağa... |
|
10-12-2007, 20:37 | #5 |
Aşk Derler
teşekkürler yaptın yapacağını yine ağa :D
|
|
10-13-2007, 00:21 | #6 | |
Aşk Derler
Alıntı:
Katılıyorum, "Gerçek aşkı tüm hisleriyle anlatan nadir şiirlerden birisi" Haklısın Arkadaşım.. Ben Teşekkür Ederim Arkadaşlar..... :D 8) |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|