10-12-2007, 13:23 | #1 |
sizce dtp kapatılmalı mı
arkadaşlar ben seçim zamanı demokrasi adına meclise girmeliler diyordum,onlara da oy veren bir kesim var diyordum destekliyordum...sonra meclise girdiler....sabahat tuncel cezaevinden çıkıp geldi vicdanlarımıza ilk rahatsızlık tohumunu atılmış oldu...pkk ya terörist demiyorlar bu rahatsızlığımızı büyütüyor....katil cenazelerine gidiyorlar teröristlere kardeşimiz diyorlar ve tüm bunlar şehit haberleriyle perçinleniyor.....çıkacak sonucu tahmin edebiliyorum ama yine de görüşlerinizi merak ediyorum....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-12-2007, 13:24 | #2 |
sizce dtp kapatılmalı mı
kapatılmalı kesinlikle
|
|
10-12-2007, 13:30 | #3 |
sizce dtp kapatılmalı mı
hadlerini fazlasıyla aştılar hemen kapatılmalı...zaten bidaha ki seçimde meclise giremezler doğu halkı uyanıyor..inşallah cezalarını bulurlar....
|
|
10-12-2007, 13:30 | #4 |
sizce dtp kapatılmalı mı
Eğer Dtp kapatılırsa Türkiyede demokrasi adına birşey kalmamış olduğu anlaşılır ve bu Türkiyenin AB stratejisini ve dünya ülkeleri arasındaki saygınlığını düşürür...
Fakat DTP ye çözüm getirilebilir , PKKyı terör örgütü kabul ederek daha çok Türkiye üzerinde kürt uyruklu vatandaşlarımızın haklarını savunma üzerine kurulu bir parti konumuna gelerek ve islami motifleri uygun bir şekilde kullanarak bu iş gerçekleşebilir, Ama Dtp nin kürtleri temsil etme gibi bir niyeti olmadığı apacık ortadadır, Amaçları toplum üzerindeki kürtlerin duygularıyla oynayarak, kürtleri türklere karşı kışkırtarak kaos ortamı oluşturmaktır.. Ve sıksık tartışma yaratacak söz ve davranışlarla gündemi sarsacak ve karıştıracaklarıdır.. |
|
10-12-2007, 13:34 | #5 | |
sizce dtp kapatılmalı mı
Alıntı:
|
||
10-12-2007, 13:36 | #6 |
sizce dtp kapatılmalı mı
zaten sorun da orada...onlar üstlenmeleri gereken misyonu üstlenmiyorlar pkk nın ankara temsilcisi gibi davranıyorlar....aslında burada tartışmak istediğim asılşey de şu: dtp kapatılırsa imajımız zarar görebilir peki bunlara ne yapacağız?
|
|
10-12-2007, 13:40 | #7 |
sizce dtp kapatılmalı mı
Kapansın.... Terörist değil mi bunlar...
|
|
10-12-2007, 14:26 | #8 |
sizce dtp kapatılmalı mı
...amaç kürtleri temsil mi...HAYIR...ben kürdüm ne beni ne sülalemi temsil ediyor...bunların amaçları farklı..bu yüzden kapatılmalı..aslında bende isterim bir kürt milliyetçi parti...ama terörist degil...benim partim ..hem islamcı hemde iyi niyetli olmalı..vatan toprağını bölmek gibi bir düşüncesi olmamalı...ama iş ırka gelince detaylarda koyboluyo insan..
|
|
10-12-2007, 15:54 | #9 |
sizce dtp kapatılmalı mı
arkadaşlar bu ülke vatandaşı olan herkes kendi kesimini temsil etme hakkına sahiptir tabiki bölücülük yapmamak kaydiyle dtp bölücü bir (örgüt) partidir kapatılmalıdır mensuplarında siyasi yasak getrilmelidir
|
|
10-12-2007, 16:06 | #10 |
sizce dtp kapatılmalı mı
kesinlikle kapatilmali
demokrasi icin bir partinin kurulmasi gerekiyor dusuncesine katilmiyorum.. demokrasiyi benimsemis bir partinin (partimizin) bu konuda ki cabalari sayesinde ortadan kalkar dusuncesindeyim. bunu da partimizin yaptigi dusuncesindeyim |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|