08-17-2009, 17:29 | #1 |
Yurdum İnsanından Manzaralar
İlanın İçine Etmiş Verdiği emlak ilanı için evinin fotoğrafını çeken yurdum insanı tuvaletini yapan çocuğunu görmemiş midir acaba... Pirana Canlı Yayında Yaratıcı habercilik konusunda yurdum insanı görüldüğü üzere çok başarılıdır... Bıcı Bıcı Her zaman espirili ve çocuksuyuzdur... Al Beni! Yurdum meyveleri de kendini beğendirmek için çabalar... Gerçek ve Harbi Hep anlatımımızı kuvvetlendirmek için çalışırız.. Otopark Ücreti Yurdum insanı en büyük sorunlarından otopark konusuna değişik önlemler bulmuş. İkisi Bir Arada! Bakkallarımız da çok kozmopolittir. Her şeyi yan yana bulabilirsiniz.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-17-2009, 17:33 | #2 |
Presteyşin De Ne Mi? Yabancı kelimelerin yazımında bazen sorun yaşıyormuş gibi görünsede her zaman anlarız... Kötü Olmak İstemiyoruz Her zaman kibarızdır, çok sert bir uyarıyı bile nazikçe iletiriz... İmkansızı İsteriz Yurdum insanı için imkansız yoktur! Dokunmadan ellemek bile mümkündür onlar için... Yangın Merdiveni Ne İşe Yarar Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki 6 katlı bir apartmanın yangın merdiveni, "Bu ne işe yarar" denilecek cinsten. Çünkü binan dış cephesine monte edilen yangın merdivenine, binanın hiçbir yerinden giriş bulunmuyor. Yurdum Şoförlerinin Yaratıcılığı! Yurdum şoförleri araçlarına yazdıklarıyla ne kadar yaratıcı ve komik olabileceklerini gösteriyorlar. Ülkemizin dört bir köşesinden en ilginç ve komik fotoğraflar... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|