![]() |
#1 |
![]() Geçtiğimiz ay düzenlenen İdil Biret konserinde alkol standlarının kurulup, şarap servisi yapılmasına toplumun geniş kesimlerinden tepki gelmesine rağmen, Ayla Erduran konserinde yine sarayda, alkollü içki standları kuruldu. İdil Biret konserinde olduğu gibi Osmanlı ordularının dualarla cepheye uğurlandığı 1. Avluyu meyhaneye çeviren isim organizatör Hakan Erdoğan oldu. Hakan Erdoğan bu konserde kutsal mekana Efes Pilsen ve ve Angora şarap firmasının stadını kurdurdu. Konsere gelenlerin alkol standları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Fakat bu kez bira ve şarabın bardağı 6 TL'den satıldı. Alkolünü alan katılımcılar konseri izlemek üzere yerlerini aldılar. Konsere gelenler Saray'ın çimenleri üzerinde içki eşliğinde konser keyfi yaparken protokol sıralarında oturan Topkapı Sarayı Müdürü İlber Ortaylı olup bitene seyirci kaldı. Kutsal mekanda bu içkili konseri düzenleyen Organizatör Hakan Erdoğan konserde DJ'lik yaparken orkestranın tam da akşam ezanı okunurken çalmaya başlaması dikkat çekti. İdil Biret konserinde Alperenlerin gerçekleştirdiği protesto gösterisi sebebiyle, Topkapı Sarayı çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevik Kuvvet polisleri olay yerinde hazır bulundu. Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya burası kültür bakanlığına bağlı, buranın müdürü de ilber ortaylı.
Burası öyle özerk herkesin kiralayacğı, isteyenin istediğini yapabileceği bir yer değil yani. İlber beyden bu tür şeylere göz yummamasını beklerdim, beni yanıltıyor. Kültür bakanlığını boşveriyorum; kültür bakanlığı bazı konularda eski hükümetlerin devamı gibi! Sayın başbakan bu konularda, kültür bakanını uyarmalıdır. Topkapı sarayında bu rezaletlerin sergilenmesi oy vs. kaygısını bırakın manen vebaldir, atalarımızın kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yoktur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah büyük işte, kuduramamışlar hevesleri kursaklarında kalmış.
Güzel bi haber. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
Kudurmuşlar kudurmuşlar, merak etmeyin: Alıntı:
http://www.habervaktim.com/haber/836...evirdiler.html Yetkili, etkili kişileri göreve davet ediyorum. Laf söylemekle olmaz, icraat lazım. Hiç kimseden çekinmeden topkapı sarayının bu tür organizelere verilmemesi, taleplerin reddedilmesi gerekir. Atalarımızın kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yoktur. Kültür bakanlığını, topkapı sarayı müdürlüğünü şiddetle kınıyorum. Hükümet bu rezaletleri sadece seyrediyor, bu hoşgörü değildir, bu idare etmek değildir. Yazıklar olsun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bunların başlarına gelecek var. vermek istedikleri mesaj şu. "bakın biz sizin dini değerlerinizi hiçe sayıyıoruz. Bizim için önemli değil kutsal mekanda da içeriz" gibisinden meydan okumaya çalışıyorlar.
Ama Allah büyüktür. onların bu pis emellerini onların başlarına dolamayı da bilir. Bir de DJ akşam ezanı okunmaya başladığında çalmış. Bırakalım onlara günah olarak bu yeter zaten |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|