![]() |
#1 |
![]() İSMEK 2009-2010 eğitim dönemi başvuruları 7 Eylül 2009 Pazartesi tarihinden itibaren başlıyor. İstanbullular, yeni eğitim döneminde de İSMEK’in mesleki eğitimlerinden el sanatlarına, dil eğitimlerinden müzik ve spor eğitimlerine kadar uzanan 123 farklı branşından ücretsiz yararlanabilecek.
02.09.2009İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 1996 yılından beri sürdürdüğü ve o tarihten itibaren İstanbullular tarafından artan ilgiyle karşılanan İSMEK’te, yeni eğitim dönemi için kayıtlar 7 Eylül 2009 Pazartesi tarihinde başlıyor. İstanbulluların yoğun talep gösterdiği İSMEK’in eğitim hizmetlerinden daha çok vatandaşın yararlanabilmesi için kursiyerlere tek branşta hizmet verilecek. Kapılarını ilköğretim çağını tamamlamış tüm İstanbullulara açan İSMEK’in eğitimlerinden yararlanmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralı nüfus kağıdı fotokopileriyle kurs merkezlerine kayıt yaptırmaları yeterli oluyor. Spor Eğitim Merkezleri’nde verilen eğitimlere katılmak isteyen kursiyer adaylarından ise ayrıca sağlık raporu isteniyor. Kayıt sırasında doldurulacak olan ön kayıt formunu haberimizin devamından indirebilirsiniz. Başarıyla geride bıraktığı 2008-2009 eğitim döneminde İSMEK’e 395 bini aşkın İstanbullu müracaat ederken bunlardan 230 bin kursiyere eğitim hizmeti verildi. Böylece 2008-2009 eğitim dönemi hedeflerine ulaşan İSMEK, yeni eğitim döneminde de başarılı çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor. İSMEK’te yeni eğitim dönemi Ekim ayı başında start alacak. İSMEK ÖN KAYIT FORMU’NU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|