![]() |
#1 |
![]() İkitelli ve Halkalı'yı felce uğratan sel felaketi basın camiasını da vurdu.
Basın Ekspres Yolu'nun göl olmasıyla başta Hürriyet, Star Gazetesi ve Milli Gazete çalışanları gazetelerine ulaşamadı. Milli Gazete ve TV5'in kullandığı stüdyolarda çalışanların çoğu Halkalı Köprüsünde yetkililerin çalışmalarını bitirmelerini bekliyor. TV5 yayını durmuş durumda... Bu arada Sefaköy'de Milli Gazete'nin kompleksinin içinde bulunan Milsan Tesislerinde selden dolayı kısmi maddi hasar meydana geldiği. Ancak tesislerin su ve elektrikleri kesik (www.haber5.com)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Basın dünyasından Özellikle tv5 ve milli gazeteye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
TV5 bir ara yayın yapamadı, yayını kesildi tamamen. Sonradan yayına başladı. Geçmiş olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tv5 in En yakın zamanda yayına başlamısını temenni ediyorum..Selden Etkilenen Herkeze Geçmiş olsun.. Hayatını Kaybedenler var Allah Rahmet Eylesin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kardeş tv5 yayına başladı.. Tam saat kaç idi bilemiyorum ama sanıyorum ikindi civarı idi normal yayına başladı. Uzun uzun sabah çektikleri o sel görüntülerini verdiler son dakika olarak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Geçmiş olsun ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |