AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-09-2009, 13:57   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart Sel Türk medyasını da vurdu
İkitelli ve Halkalı'yı felce uğratan sel felaketi basın camiasını da vurdu.

Basın Ekspres Yolu'nun göl olmasıyla başta Hürriyet, Star Gazetesi ve Milli Gazete çalışanları gazetelerine ulaşamadı.
Milli Gazete ve TV5'in kullandığı stüdyolarda çalışanların çoğu Halkalı Köprüsünde yetkililerin çalışmalarını bitirmelerini bekliyor. TV5 yayını durmuş durumda...
Bu arada Sefaköy'de Milli Gazete'nin kompleksinin içinde bulunan Milsan Tesislerinde selden dolayı kısmi maddi hasar meydana geldiği. Ancak tesislerin su ve elektrikleri kesik
(www.haber5.com)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-10-2009, 00:39   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Basın dünyasından Özellikle tv5 ve milli gazeteye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

TV5 bir ara yayın yapamadı, yayını kesildi tamamen. Sonradan yayına başladı.

Geçmiş olsun.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2009, 00:44   #3
Kullanıcı Adı
Murat KskN
Tv5 in En yakın zamanda yayına başlamısını temenni ediyorum..Selden Etkilenen Herkeze Geçmiş olsun.. Hayatını Kaybedenler var Allah Rahmet Eylesin..
Murat KskN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2009, 00:49   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Murat KskN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tv5 in En yakın zamanda yayına başlamısını temenni ediyorum..Selden Etkilenen Herkeze Geçmiş olsun.. Hayatını Kaybedenler var Allah Rahmet Eylesin..
Kardeş tv5 yayına başladı.. Tam saat kaç idi bilemiyorum ama sanıyorum ikindi civarı idi normal yayına başladı. Uzun uzun sabah çektikleri o sel görüntülerini verdiler son dakika olarak.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2009, 00:51   #5
Kullanıcı Adı
Murat KskN
Geçmiş olsun ..
Murat KskN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)