09-10-2009, 00:12 | #1 |
Bosna Hersek:1-1: Türkiye
A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası'na katılma yolunda Bosna'da büyük bir yara aldı. BOSNA HERSEK: Su***, Spahiç, Muratoviç (Dk. 60 Pjunic), Rahimiç, Misimoviç, Dzeko, Nadareviç, Ibiseviç (Dk. 68 Muslimovic), Salihoviç, Jahiç, İbriciç (Dk. 79 Vladavic) A Milli Futbol Takımımız, Bosna Hersek ile Dünya Kupası için ölüm kalım maçına çıkmıştı. Bu maçta alınacak bir galibiyet belkide bize Dünya Kupası biletini getirecekti ancak A Milli Futbol Takımımız vasatın üstüne çıkamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Maçın başlamasıyla gol bulmamız bir oldu. 5. Dakikada Emre Belözoğlu'nun attığı gol ile sevinsekte 25. dakikada Salihovic'in jenerik frikik golüne engel olamadık. 90 dakika boyunca yaptığımız baskılı oyuna rağmen bulduğumuz fırsatları değerlendiremeyince sahadan eşitlik ile ayrıldık ve Dünya Kupası'na katılma hakkımız matematiksel olarak bitmesede Bosna Hersek'in 6 puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Karşılaşma öncesi Hakkari'de şehit düşen askerler ve İstanbul'daki sel felaketinde vefat edenler anısına saygı duruşu yapıldı. (A) Milli Takım oyuncuları da Bosna-Hersek maçına kollarına siyah bant takarak çıktılar. Karşılaşmayı Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak Özak'ın, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri de maçı izleyenler arasındaydı. STAT: Bilino Polje HAKEM: Manuel Benquerenca (Portekiz) TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Önder (İsmail Köybaşı), Servet, Hakan Balta, Ceyhun, Hamit (Dk. 46 Sercan Yıldırım), Emre Belözoğlu, Arda, Tuncay, Semih GOLLER: Dk. 5 Emre Belözoğlu, Dk. 25 Salihoviç SARI KARTLAR: Emre Belözoğlu, Rahimiç, Arda, Ceyhun, Supic (SPOR 3 ALINTI)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-10-2009, 00:30 | #2 |
gitti finaller... hiç iyi olmadı.
Bence finallere gitme ihtimalimiz sıfırdır. Geçmiş olsun türkiye. |
|
09-10-2009, 00:32 | #3 |
Katılıyorm bencede öyle.. iyi başladık ama sonuç hüsran.. Türkiyenin üstünde bi uğursuzluk var.. Hep Kötü şeyler.. Seller Şehitler.. Allah Merhamet Eylesin..
|
|
09-10-2009, 11:55 | #4 |
Yazık oldu..
Bosna'da iyi motive olmuş..Ammâ biz biraz daha sakin olmalıydık.. Ellerinden geleni yaptılar..Cidden yazık oldu.. Sağlık olsun hayırlsı böyleymiş.. |
|
09-10-2009, 13:39 | #5 |
Şansımız matematiksel olarak devam etsede,işimizin mucizelere kaldığını söylemekte fayda görüyorum!Aslında ikinci yardıda oyuna ağırlığımızı koyarak net pozisyonlarda bulduk,lakin şans faktörü çıktı ortaya ve bir türlü yüzümüze gülmedi..Dedik ya işimiz mücizelere kaldı,fakat çıkmayan candan ümit kesilmez.Son iki maçımızı kazanıp,Bosna'ın puan kaybetmesini beklemekten başka şansımız yok!Lakin şunuda unutmamalıyızki,en büyük hatamız işi bu noktaya getirmemizdir!
|
|
09-10-2009, 14:16 | #6 |
zaten ne zaman ilk golü biz atarsak yenemiyoruz gecen sene almanya macında da ilk gölü ugur atmıştı yenildik ilk gölü karsı takımın atması daha hayırlı
|
|
09-10-2009, 14:19 | #7 |
Ben Türkiye'nin oyununu beğenmedim.5.dakikada şansa bir gol attık.Hemen golün üstüne yatmağa çalıştık.Hele savunma artık ne desem bilemiyorum.Basit hatalar.
Artık gruptan çıkmamız imkansıza yakın. |
|
09-10-2009, 14:27 | #8 |
|
|
09-10-2009, 14:37 | #9 |
kardeşim bu fenerin oyuncuları bu ülkeden tecrit edilmelidir. hiç bir işe yaramadılar ne semih ne gökhan gönül ne emre bu kadar top kaybedilir mi yaa takım resmen 7 kişi oynadı. bunlar böyle hatadan başka birşey yapmasın fatura fatih hocaya çıksın, olur mu ? ne konsantırasyon var ne beceri var
ceyhun kim sercan kim ?? bunlara kadar oynatılacak bir sürü tecrübeli adammı yok bu çoluk çocuğa kadar. gitti dünya kupası |
|
09-10-2009, 14:44 | #10 |
afrikaya gidilseydi iyi olurdu.hem siyasi hem ticari olarak çok şeyler katardı ama olmadı.vardır bir hikmeti.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|