09-12-2009, 05:05 | #1 |
Kurtlar Vadisi Pusu başlıyor !
İşte Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi'nin yeni sezon tanıtım filmi. Türkiye'nin en çok izlenen, konuşturan ve konuşulan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonunun çekimlerine 15 Eylül'de başlanacak. Dizinin yayın hakkını satın alan Star TV ilk tanıtım videosunu yayınladı. Vadi, Ekim ayında izleyicisiyle buluşacak. ekolay
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-12-2009, 10:35 | #2 |
Yine fenomen olacak ha..
|
|
09-15-2009, 18:23 | #3 |
Kurtlar Vadisi hayranlarının heyecanlı bekleyişi devam ederken Vadi'nin ilk yayın tarihi de belli oldu. Show Tv'den Star Tv'ye transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ilk bölümü.... Kurtlar Vadisi hayranlarının heyecanlı bekleyişi devam ederken Vadi'nin ilk yayın tarihi de belli oldu. Show Tv'den Star Tv'ye transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin ilk bölümü 24 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak. Sezon finalinde Polat Alemdar, Başbakan'ın korumaları tarafından vurulmuştu. Yeni bölümde nelerin yaşanacağı merak konusu... moralhaber |
|
09-15-2009, 18:28 | #4 |
Polatın vurulduktan sonra ne olacağını çok merak ediyorum doğrusu.
Tahmin yürütelim. Başbakanı vuracak olan teröristler kaçacak polatı Başbakanın korumaları hastaneye kaldıracak. Polat devlete tekrar çalışacak. Devlet polatı affedecek. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|