10-15-2007, 23:34 | #1 |
FENERBAHÇE TEZAHÜRATLARI
Milyonlarca
Milyonlarca taraftarın yanyana Bağırıyorlar, hepberaber kolkola Adınla, takımınla, taraftarınla En büyük sensin Kanarya Ne cimbomu Ne cimbomu, ne kartalı Sen olmazsan yok bu hayatın anlamı Senden başka, yok ki sevdam Bu senede şampiyon sensin Kanarya Bu dünyada Bu dünyada herşey yalan Bir tek gerçek sensin inan Yolun sonu ölüm olsa Vazgeçmem ben, bu sevdadan Aşığım sana Aşığım aşığım sana Doyamıyorum -ki sana Neyleyim ben bu hayatı Off off off sen olmayınca Kanarya Hep İnandık Hep inandık, hiç yılmadık En kötü gününde dimdik ayaktaydık Yemin ettik biz bu sene Boyun eğecek herkes Fenerbahçe'ye İnandık Size Bu Sene İnandık size bu sene Görmek isteriz şampiyonluklar içinde Şampiyon olunca tüm Türkiye İnleyecek en büyük Kanarya diye Sisli Bir Gece Yarısında Sisli bir gece yarısında, Issız bir sokak ortasında, Kırık bir lambanın altında, Dalmışım sevdalara.. Neler geçti kalbimden bilsen, Yailar damladı gözlerimden, Anladım ki ölene kadar, Fenerbahçe düşmeyecek dilimden. Bir efsane 100 yaşında Bir efsane 100 yaşında Taraftarıyla , şanıyla Dünya döndükçe sürecek Kalpleri hep titretecek dillerden hiç düşmeyecek Fenerbahçe Bir gün girsek biz mezara gözümüz kalmaz arkada Evladıma miras bu sevda Zincirlere vursalar Zincirlere vursalar Zindanlara atsalar Damardaki kanımla, sel olsa bütün yollar Senleyiz ölene kadar Damardaki kanımla, sel olsa bütün yollar Senleyiz ölene kadar, KANARYA Öyle bir sevgi ki tarif edilmez Öyle bir sevgi ki tarif edilmez Fenerli olmayan kimse bilemez Seni bizden başka kimse sevemez Fenerim,herşeyim Yaşıyorsam nedenimsin Yaşıyorsam nedenimsin Ölmüş isem sebebimsin Herkes bunu böyle bilsin Fenerbahçem birtanesin Fenerbahçe bayrağı mezarda sarsın beni İste kölen olayım İstersen öldür beni Fenerbahçe bayrağı Mezarda sarsın beni Gün gelip bu ömür bitecek elbet Gün gelip bu ömür bitecek elbet Mahşerde bir melek gelecek elbet Dünya da ilk aşkı soracak elbet adını söylerim şanlı kanarya Denizler kurusa dünya dursada Bu yolun sonunda ölüm olsada Azrail kapımı bugün çalsanda Bu kalpler seninle çarpar kanarya
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|