10-06-2009, 17:12 | #1 |
Nihayet Baykal Erdoğan'ın İzinden Gitmeye Başladı:)
AK Parti 3.Olağan kongresinde yaptığı tarihi konuşma ile birkez daha takdir toplayan başbakan erdoğan,konuşmasından birçok isimede değinmişti.Bunlardan biriside ünlü türkücü Sebahat Akkirazdı.Bunun üzerine Sebahat hanım,Başbakan'ın ismini zikir etmesinden dolayı duyduğu memnuniyetti dile getirmiş,ve Baykal'a ince mesajlar göndermişti.İşte bunun üzerine Baykal bugün sabahat hanımı arayarak temennilerini dile getirmiş..Bu duruma bakınca,Baykal ın Başbakan Erdoğan'ın izinden gittiğini görüyoruz
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-06-2009, 18:53 | #2 |
|
|
10-06-2009, 19:22 | #3 |
Yeterki sen doğru yolu bul baykal , ama şunuda bilki samimi olmadığını çok iyi biliyoruz. ;). Menfaatçi |
|
10-07-2009, 12:47 | #4 |
ALEVİLERİ DE ANLAMIYORUM!
Bilemediğim sadece bu olsa, yine iyi... Ama ben, şu “Alevi” vatandaşları da anlamakta hayli zorlanıyorum. Malûm; geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan AK Parti Kongresi’nde Başbakan Tayyip Erdoğan, oldukça “kucaklayıcı” bir konuşma yaptı ve “14 isim” sayıp, “Onlarsız Türkiye eksik kalır” dedi. Bu “14 isim”den biri de, “Alevi sanatçı Sabahat Akkiraz”dı!.. Sabahat Akkiraz’a sormuşlar; “Başbakan’ın konuşmasını nasıl buldunuz?” Sabahat Hanım; “Sayın Başbakan bir Türkiye tablosu çizdi” deyip, eklemiş; “Hacı Bektaş, Pir Sultan gibi önemli isimlerin yanında, incelik gösterip beni de saymış. Yaşarken iyi şeyler yapmışım demek ki. Zamanında bu ülkede Aleviler yok sayıldı, yasaklandı. Almanya’da doğdum, ayrım görmedim, ülkemde öteki olmak bana zor geliyor... Sanatçıyım, duyarsız kalamam. Topluma türkülerle mesaj verdim. Başbakan’ın siyasi fikri bana uzak. Deniz Baykal daha yakın ama o hiç beni konuşmaz bile. CHP sevgimiz Atatürk’ten gelir. Fakat CHP’liler artık bizi oy deposu gibi görmesin.” Demek oluyor ki; Alevî vatandaşlar, CHP tarafından “oy deposu” olarak görülüyor ve onlar da bunun farkında!.. Peki ama, buna rağmen niye hâlâ “CHP’ye yakın” dururlar, niye ona “oy” verirler, hâlâ anlayamadım!.. Anlamak için, herhalde “kırk fırın ekmek” yemem gerekiyor!.. |
|
10-07-2009, 12:51 | #5 |
allaha kurban oluyum...onun yanında rahmet çok.belki bunada hidayet ederde SAYIN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOGAN'ın vesilesi ile yola gelir.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, baykal, erdoğan, sabahat |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|