AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-18-2009, 19:06   #1
Kullanıcı Adı
Turgut Karadirek
Exclamation TEK BAŞIMIZA İKTİDARIZ AMA!!!
Değerli arkadaşlar araştırmalarım sonucu siyasi forum siteleri içinde de gücümüzü kanıtlamış durumdayız.
Sayısal verilerle baktığımızda
Bizim forum sitemizde şuan
Konular: 79,481, Mesajlar: 549,620, Üyeler: 14,356
CHP'nin forum sitesinde ise şu an
Konular: 9.693, Mesajlar: 65.782,
Üyeler: 7.760
MHP'nin forum sitesinde şu an
Konular: 34.726, Mesajlar: 142.304,
Üyeler: 18.292

Geri kalan diğer partilerin bazılarının yazmaya değer üyeleri yok bazıların ise daha forum siteleri bilen yok.Bu kulvarda baktığımızda bizi üye sayısında MHP geçmiş durumda ayrıntıları incelediğimizde ise aktif üye ve katılımda MHPde çok gerimizde kalmakta.

Öncelikle bu başarı dolayısıyla hepimizi tebrik ediyorum.

Arkadaşlar ama yinede yetmez 4 seçimden tek başına iktidar çıkmış partimizin bu kulvarda da tek başına iktidar olduğunu kanıtlamalı.
Bu konuda nasıl bir çalışma yapmamız gerek bunları paylaşırsak beraber bu sorunu çözebiliriz...

Konu Turgut Karadirek tarafından (10-18-2009 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir..
Turgut Karadirek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-18-2009, 19:19   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
evet haklısın kalitemizi arttırmamız gerek
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 19:20   #3
Kullanıcı Adı
BlueMoon
tabi bu da sizin katkılarınızla olacak

vesselam...
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 20:04   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Çok konu açmakla, üstünlük sağlamak arasında ne gibi bir bağ var acaba..? Enteresan bir tespit olmuş..

Zira bir sürü abuk sabuk konular açılabiliyor ya da yorumlar olabiliyor, gereksiz konularda..

Bu kıyaslama yanlış bir kıyas.. Üstünlük sağlamakla hiç bir ilişkisi yok bana göre..!
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 20:18   #5
Kullanıcı Adı
Turgut Karadirek
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok konu açmakla, üstünlük sağlamak arasında ne gibi bir bağ var acaba..? Enteresan bir tespit olmuş..

Zira bir sürü abuk sabuk konular açılabiliyor ya da yorumlar olabiliyor, gereksiz konularda..

Bu kıyaslama yanlış bir kıyas.. Üstünlük sağlamakla hiç bir ilişkisi yok bana göre..!
HAKLISIN KARDEŞ GEREKSİZ KONULAR ÇOK LAKİN ŞU YÖNDEN BAKARSAK ÜYELERİMİZ BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYOR.ÜYE OLUP BİR DAHA GİRMEMEZLİK ETMİYOR AKTİF OLARAK KATILIMDA BULUNUYOR.ZATEN BEN OLDUK TAMAM DEMİYORUM DAHA İYİ NASIL OLURUZ DYORUM VE BU SORUNUN CEVABINI ARIYORUM
Turgut Karadirek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2009, 20:33   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Güzel konu, hoş tesbitler..

Daha fazlası için herkesin bir taş daha fazla koyması lazım bu bina yapımına.
Sorumluluğumuzun daha ağır ve daha önemli olduğunu hissettiğimiz anlarda o koyduğumuz taş sayıları ve yolumuza konan taşları kaldırma oranı da yükselir. Yükseldikçe, yani bireysel olarak hep beraberce bir sorumluluk bilinciyle layıkıyla internet ortamında da TEK BAŞIMIZA LİDERlikte, siyasi oranımız gibi 'açık ara fark' atacağızdır eminim.

Allah yolumuzu açık eylesin..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)