![]() |
#1 |
![]() ![]() MAHKEMEDEN DÖNDÜRECEĞİZ Derhal bunu Danıştay’a götürüyoruz. Bunu da mahkemeden döndüreceğiz. Uçan kuştan vergi alacaklar, her şeyden, teypten, videodan, televizyondan, cep telefonundan TRT’yi besleyeceğiz. Yağma yok, buna karşı CHP olarak gerekli mücadeleyi yapacağız. Vergi almayacağız, ne yapacaksın zam yapacaksın. Nasıl zam böyle zam. Adam niye kime verdiğini bilmeyecek. CHP’liler aldıkları arabayla TRT’yi besleyecekler, sonra CHP’ye küfrettireceksin. TRT'ye Kanada’dan getireceksin, o ruh hastası insanı, sonra orada konuşturacaksın.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunu yapan baykalsa şaka değil beklerim herzamanki hali gülee gülee
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yanına birde din düşmanı SAV soyadlı sekreterini ve diğer saz arkadaşlarınıda alacakmış edindiğim duyumlara göre
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() geç bile kaldı...
şimdiye kadar gitmesi gerekirdi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 1.Bunda şaka olacak bir konu olmadığını düşünüyorum.
2.Akp'nin tek yanlış politikası zam politikasıdır.Zararlı olan şeylere zam yapsalar daha iyi olurdu çünkü zaruriyet taşıyan şeylere zam yapılması doğru değildir.Hemde böylelikle suçlarda azalırdı.Hem fakirin sırtından gidiyor hep vergiler.Ama lakin Allah razı olsun Başbakan'dan bütün dolandırıcıları tutukluyor.Cem Uzan'da yakalanırsa eğer zaten zam olmaz biraz rahatlar ekonomi. 3.Ülkemiz zor bir durumda olmasaydı heralde Başbakan zam yapmazdı.Rahmetli Özal'da dükkan kirası verenlere stopaj verdirtti.Eğer Türkiye Çinliler gibi geri dönüşüm yapsaydı zamlar olmazdı heralde.Can sıkan bir durumdur bu vergi.Nitekim Napolyon Bonapart 900 kişilik ordusunun 5te 1 kalınca vergileri artırdı.Halk ona soğuk baktı sonra tahtı bıraktı sonra tekrar geri geldi ki sadece bu olsa Emevilerde böyle yok olmadı mı?ZAM DEVLETİN ALDIĞI HARAÇ DEMEKTİR... 4.Baykal zaten hemen Yargıya.Akraba oldu nerdeyse bırakmıyor yakasını :D 5.Objektif yaklaşmaya çalıştım.Eğer söylediklerim yanlış anlaşılırsa eğer SİLİNSİN!!! Konu Ak_Gencim tarafından (10-27-2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arkadaşlar ben tam kanaat getirdim cidden bu adamda insan sıfatına benzer birşey yokmuş...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|