11-03-2009, 13:06 | #1 |
Taraf Ordu'ya Yükleniyor, Star Ergenekon'un Peşinde, Vakit Ses Kaydını Patlattı!
3 KASIM 2009 SALI VAKİT YİNE KENDİNDEN SÖZ ETTİRİYOR Taraf'ın sürmanşetinde dün başlayan bir röportajın devamı var. Neşe Düzel'in emekli askeri hakimle yaptığı röportaj gündeme ışık tutuyor. Taraf haberini 'Tasfiyeyi Başbuğ yapacak' başlığıyla vermiş. *** Gündemin önemli bir diğer başlığı olan domuz gribi bugün Yeni Şafak'ın manşetinde. 'Bu virüsün şakası yok' başlığıyla durumun ciddiyeti vurgulanmış. *** Günün bombalarından birini Vakit patlatmış aslında. Ergenekon'dan tutuklu bir albay'ın ses kaydını haber yapmış Vakit. Kayıtta davayı yürüten savcılara dönük ağır hakaret ve küfürler var... *** Vatan'ın manşetinde bir yolsuzluk haberi var. SGK da üst düzey bir yöneticinin yaptığı iddia edilen basit bir yolsuzluk. Manşeti dolduran bir haber olduğunu söylemek zor açıkçası. *** Star gündemi DP çatısı altında yaşanan birleşmeye ayırmış. Birleşmenin perde arkasını aydınlatmak isteyen Star 'Böyle buyurdu encümen-i danış' başlıklı manşetiyle dikkat çekiyor. *** Sabah iki haberiyle dikkat çekiyor. Eski ABD başkanı ve 'eski bir dostu'nun biraraya gelmesini sürmanşetten verilmiş. Sevimli de olmuş açıkçası. Sabah'ın manşeti ise Google'ın Türk hükümetinden aldığı 71 milyon Lira'lık vergi cezası... *** Habertürk hem manşeti hem sürmanşetiyle günün en başarılı ilk sayfalarından birini yapmış. "Mutasyon korkusu" başlığıyla domuz gribi haberini vermiş, "Kaydınız batsın" başlığıyla da trajik bir türkiye hikayesi duyurulmuş. *** Hürriyet sürmanşetini epey bir parçalamış. Ama manşet gayet dolu. "Komşuda atom silahı istemem" başlığıyla Cumhurbaşkanı Gül'ün sözlerini manşete taşımış Hürriyet. Konu dış ilişkiler ve İran'ın nükleer politikaları... *** Milliyet'in manşetinde Domuz gribi var. "22 saatte 6 kurban" başlıklı haber ayrıntılarıyla tatmin edici denebilir. Sürmanşette ise Milliyet'in yeni eki Cadde var yine. Milliyet yeni ekine hayli yükleniyor. Gazeteciler 3 Kasım Salı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-03-2009, 13:48 | #2 |
bu ülkede gerçekleri yazan gazetelerin de olması bizim açımızdan sevindirici
vakit zaman gibi gazeteler halkı bilinçlendiriyor. |
|
11-03-2009, 13:57 | #3 |
Zaman gazetesi çocukluğumdan beri benim gazetem!
Ancak son bir senedir taraf'da okuyorum.Ve gerçekten demokrasi tarafı olduğunu düşünüyorum.O yüzden düşünen herkes gibi ben de TARAFIM. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
gazete manşetleri, gazetelerin ilk sayfaları, vakit |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|