AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 11-03-2009, 21:18   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart FLAŞ: Habervaktim gündeme getirdi VE Ahlaksız dizi kalkıyor!

habervaktim'in 'Türk televizyonculuğu 40 yıldır çok şeyler gördü ama böylesi hiç olmadı' ifadeleriyle duyurduğu ATV'deki ahlaksız dizinin yayından kaldırılacağı belirtildi.

Yaklaşık 2 yıl önce el değiştirip Çalık grubu'na geçen ATV ne din, ne ahlak, ne de insanlık ölçüsüne sığmayacak bir diziyi yayına sokmuştu.

Kanal D'nin yüksek rating alan dizisi Aşk-ı Memnu özentisinden yola çıktığı belli olan Nefes, Türk toplumunun değerlerini alt üst etti. Henüz 2 bölüm yayınlanan Nefes dizisi aile içindeki çarpık ilişkileri sahneleyen bölümleriyle Türk Televizyonlarının “en ahlaksız” yapımı olmaya aday gösterildi.

Ahlaksız dizinin yayına girmesinin ardından yaptığı haberler ile kamuoyunu uyarak habervaktim'in haberleri üzerine artan tepkiler sonunda hedefine ulaştı. Kanal yönetiminin önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmeler neticesinde diziyi yayından kaldıracağı belirtildi.

İLGİLİ HABER VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

/ Habervaktim

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-03-2009, 21:30   #2
Kullanıcı Adı
Berr Ak
ATV çoğu insanı yanılttı.Çoğu insan aydın doğandan devralınca farklı beklentilere girdi.Fakat o a popüler kültüre hizmet etmeye devam ediyor.

Yalnız!!!Haberleri çok daha objektif ve güzel.
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 00:40   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
ATV, Ciner grubundan devralındıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl kadar TMSF'de kaldı. Bu dönemde önceki dönemin yayın politikası sürdürülerek, değişime gidilmedi. Çalık Grubu, ATV'yi aldıktan sonra ise değişim başladı ama Türkiye'de medyanın zihniyeti değişmeden ATV'nin zihniyeti değişirse ATV, 4 büyükten olma hüviyetini kaybedecekti. Nitekim bu riske girilerek ATV'ye çekin düzen verilmeye çalışıldı bu kapsamda Mehmet Barlas ANA haber'e getirildi ama yürümedi, reytingler düştükçe düştü hal böyle olunca kanal yönetimi gelir ve popülarite kaybına dayanamayarak Barlas'la yolunu ayırdı. Zaten, ANA Haber sunuculuğunu Barlas'ın yapacağı iş değildi.

Bu sefer gerçekten haberci olan 24 Gece Moderatörü Fuat Kozluklu'ya görev verildi. Fuat Kozluklu döneminde ATV istenen ATV'ydi, ama olmuyordu medya maymunluğu yapmak gerekiyordu haberlerde kıçını yırtman gerekiyordu bu ülkede izlenebilmek için.. Bu ise Fuat Kozluklu'ya tersti. Bana göre Fuat Kozluklu iyidi ama ANA Haber Bülteni gerek görsellik olarak gerek bülten içeriği olarak iyi değildi. Kolzuklu ben sadece haber sunuyordum, başak bir yetkim yoıktu dedi bana kalırsa bu işi tamamen ona bırakmalıydılar. Nihayetinde reytingler bir türlü yükselemeyince ATV ANA Haber'in başına Cem Öğretir'in getirilmesiyle kanalda topyekün bir popülarite yarışı hakim oldu. Bu üstteki rezalet de bunun ve 4 büyükten biri olamama kaygısının ifadesi.

Diyeceğim şu ki ATV de Milli İrade hazımsızı bir medya olsaydı ve üç kurt haberci dedeye karşı Reha Muhtar'ı çıkarabilirdi.. ATV Haber belki şimdi yine diare eder ama bana hitap etmiyor, popülizme matuf..

ATV bu diziyi kaldırırken Kanal D'deki tarifi imkansız rezalet de ortadan kaldırılmalıydı...
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 00:47   #4
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ATV bu diziyi kaldırırken Kanal D'deki tarifi imkansız rezalet de ortadan kaldırılmalıydı...
Hayırlısı ile şu işten bi çekilsin Sayın Doğan gerisi gelir.. ancak teklif veren firmalar.. teklif vermeye sıcak firmalar'dan bi haber göemiyorum forum'da..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 01:12   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Erhan KARACA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlısı ile şu işten bi çekilsin Sayın Doğan gerisi gelir.. ancak teklif veren firmalar.. teklif vermeye sıcak firmalar'dan bi haber göemiyorum forum'da..
Henüz ortalık sakin. Bu kadar büyük işler yavaş işler. Normal bir satış işlemi değil, basit bir satış işlemi değil yani. Türkiye'de bu kadar büyük bir alanın nasıl doldurulacağı konusu bir kere Küresel Güçleri de yakından ilgilendirir, kendini küresel aktör sanan ABD pespayeleri ile diğerleri için de bu alan büyük çekişmeye sahne olacaktır. Dışardan ve içerden büyük mücadeleler yaşanacak. Gerçi bu eşek sağlam kazık bulununcaya kadar otluğa salınmaz diye de düşünülebilir ama Allah büyük. Umutluyum, umutluyum, umutluyum..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2009, 01:56   #6
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ATV,

Bu sefer gerçekten haberci olan 24 Gece Moderatörü Fuat Kozluklu'ya görev verildi. Fuat Kozluklu döneminde ATV istenen ATV'ydi, ama olmuyordu medya maymunluğu yapmak gerekiyordu haberlerde kıçını yırtman gerekiyordu bu ülkede izlenebilmek için.. Bu ise Fuat Kozluklu'ya tersti. Bana göre Fuat Kozluklu iyidi ama ANA Haber Bülteni gerek görsellik olarak gerek bülten içeriği olarak iyi değildi. Kolzuklu ben sadece haber sunuyordum, başak bir yetkim yoıktu dedi bana kalırsa bu işi tamamen ona bırakmalıydılar. Nihayetinde reytingler bir türlü yükselemeyince ATV ANA Haber'in başına Cem Öğretir'in getirilmesiyle kanalda topyekün bir popülarite yarışı hakim oldu. Bu üstteki rezalet de bunun ve 4 büyükten biri olamama kaygısının ifadesi.
Uzun zamandır ATV haberi de izlemediğim için bilmiyordum , ben hala fuat kozluklu sunuyor sanıyorum.O adam gerçekten haber sunuyordu ve ben ATV'nin haberlerini onunla sevmiştim
Yine de değişeceği çok belliydi ki nihayetinde o da popüler kültüre hizmet eden bir kanal...
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)