![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar dinledikçe etkilendiğiniz bu benim parcam dediğiniz slow sarkıları türküleri müziklerin ismini yazarmısınız.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şuan imzamda da olan..hatta ilk dinlediğim zamanlarda 'benden başka kimse dinlemesin'diye bencillik ettiğim bir Bülent Ortaçgil şarkısı... Elül Akşamı' hala dinlemekten usanmadığım...
youtuba a girenler dinleyebilir.. http://www.youtube.com/watch?v=_aKpYgLNEPA Konu MenDakkaDukka tarafından (11-12-2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bide yagmur'u dinleyin teomanla düetini
![]() Başka tavsiye edeceğiniz varmı? Ortacgilin hepsi var ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() enstrumantal dinlerseniz şayet;
Göksel Baktagir den 'Yalnız Sen'i de tavsiye ederim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben bir kaç tane yazabilirim..
![]() Ekrem düzgünoğlu-Hasret.. Çelik- yalnızlar rıhtımı.. Altan çetin&Enbe orkestrası-Martılar.. Uğur Arslan-Sakarya.. Fadhel chaker- yha gayb nancy ajram- ehsas gdeed Zara-Tez gel yarim Ferhat göçer-tamah Tuğba özerk-gidesim var Tuğba özerk-hazin hikaye Bunlar son günlerde sık dinlediklerim ve beğendiklerimden..Hepside çok güzel gerçekten..Tavsiye ederim..Şiddetide artısı.. (: Aklıma gelmeyen ve çok çok güzel parçalar da var..Onları aklımıza geldikçe paylaşırız.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Cok sağolun aklınaza geldikçe ekleyin ltfen
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() erkin koray-sevince...
şevval sam -böylemi esecekti?.. şevval sam-güzel bir göz beni attı.. gülay&cem okan-yine de söyle... Esin engin-bana ellerini ver... feridun düzağaç-cumartesi.. düşsokağısakinleri-ayrılık...-hüzün kovan kuşu-sevdan bir ateş... candan erçetin-mühim değil...yalan...parçalandım... Ezginin günlüğü-Aşk hiç biter mi?... Yalın-Bir tek sen eksiksin.. Karmate-başındaki çember-ninnay gülüm.. gece yolcuları-ayrılığın sonrası... şimdilik bende de bu kadar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok sağolun bende dinlemeyenlere Erkan Ogurun bütün sarkılarını tavsiye ederim..
![]() Aklımaza geleni ekleyelim çekinmeyelim lütfen ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() Ekrem düzgünoğlu - Zara / Olmuyor .. : )) Ekrem Düzgünoğlu / Yoruldum Usta.. Ebru Gündeş / Kaçak Fatih Kısaparmak / Ben iki kere ağladım.. Uğur Işılak / Muamma.. ... =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yabancı istersenniz
arash-helena... pure love jojo-too little to late en sevdiğim slow parçalardır mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|