11-19-2009, 18:42 | #1 |
Başbakanımızın Domuz Gribindeki Tutumunu Doğru Buluyor Musunuz?
Başbakan Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda Domuz gribi aşısı konusunda, Sağlık Bakanı'na katılmadığını belirterek, "Bu iş öyle cebren olmaz. İsteyen olur, istemeyen olmaz. Zaten bu konuda otoriteler de ikiye ayrılmış durumda." dedi. Erdoğan bir soru üzerine “Ben aşı olmayı düşünmüyorum” dedi.
Özetle,Başbakanımızın hayatti önem taşıyan domuz gribindeki,alenen sergilemiş olduğu bu tavırları doğru buluyor musunuz?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-19-2009, 18:49 | #2 |
Aşının güvenirliliği açısından kamuoyunda yanlış anlaşılmaktan kaçındığı için Başbakanımızın böyle söylediğini düşünüyorum.Doğru da buluyorum açıkçası söylediklerini.
|
|
11-19-2009, 18:50 | #3 |
Bende doğru buluyorum..
|
|
11-19-2009, 18:55 | #4 |
hem evet hem hayır.
niye evet:böyle bir aşının zorla yaptırılmasına karşıyım.bu kişiye özel bir durumdur.isteyen olur istemeyen olmaz.. niye hayır:bu tutmuyla bakanını rencide edip zor durumda bırakmıştır.bizlerde biliyoruz ki sayın akdağ hizmet için elinden geleni yapıyor.bence bu soruya sayın gül gibi politik bir cevap verebilirdi.neydi o cevap:doktorlarım uygun görürse olurum... bir kaç şey daha yazmak isterim.bu aşı olayı sosyal devletin gereklerindendir.bu hastalık tüm dünyayı etkilemiştir.ve olayı ivedilikle ciddiye alan bakanımıza teşekkür edilmelidir.şayet bu aşı bu kadar gündeme gelmesydi ölenlerin yakınları ve hastalar suçu hükümette bulacaktı.bir diğer yönüde bu.şimdi karar sizin |
|
11-19-2009, 18:57 | #5 |
Bu konuda bende başbakanımızla aynı görüşte olduğumu ne yazık ki söyleyemeyeceğim!Sağlığın hiçbir şekilde pazarlığı olmaz.Her ne kadar Erdoğan Kasımpaşalı edası ile haşin bir şekilde gerçekleri dile getirsede,sonuçta bulunduğu makamın ağır sorumluluğu söz konusu!Ayrıca milyonların gözü önünde alanında uzman olan,sağlık camiasından gelen Sağlık Bakanını azarlaması doğru değildir!Bu konuda söz sahibinin işin ehli olan Recep Akdağ'a ait olduğunu düşünüyorum!Başbakan düşüncelerinde haklıdır,lakin bunu milyonların gözü önünde alenen ifade etmesi yanlış olmuştur.Ve ne yazık ki aşı olmayan milyonların tek bahaneside,Başbakanın bu çıkışı olmuştur!Allah korusun yarın öbür gün bu süreçte çok tehlikeli durumlar sonucunda binler öldüğü zaman,başbakana gelecek ithamları düşünebiliyor musunuz?Ümit ederim ki,bu grip belasını en az zararla atlatır,başbakanımız söylediklerinin altında ezdirilmez..
|
|
11-19-2009, 18:57 | #6 |
Ben doğru buluyorum....
|
|
11-19-2009, 18:58 | #7 |
Sanırım oda benim gibi inanmıyor bu gribin varlığına ama açıkça söylemez ki (:
Doğru buluyorum.. |
|
11-19-2009, 19:05 | #8 |
Başbakanımız risk gurubunda değil aşı olmamasında bunun etkisi var bence...
Milyonların gözü önünde bakan çıkıpda başbakanda cumhur başkanıda vurunacak derse milyonların önünde o lafı yer normal olarak.... Aşının garantili olmaması milleti zaten şüpheye sokuyordu ayrıca herkesinde bu hastalığı geçirecek olması ve grip olan çoğu kişininde bu malum grip olması aşı vurunma oranının bu kadar olmasına sebeptir..... Evet başbakanımızın etkisi oldu ama o kadar milyonları etkileyen türde değildir bence ha şu olmazmı yarın birgün insanlar bu yüzden ölürse malüm kişiler havlar ama o kişiler olmasada havlayacak bi neden buluyor nasılsa... |
|
11-19-2009, 19:16 | #9 |
Biz bu konuyu tartışırken tevafukken sağlık bakanlığından bir açıklama yapıldı biraz önce.Yapılan açıklamaya göre domuz gribinden ölenlerin sayısının 93 e çıktığı bildirildi.Allah ölenlere rahmet ve merhamet eylesin,bu hastalığıda başımızdan def etsin inş.
|
|
11-19-2009, 19:18 | #10 | |
Alıntı:
AMİN kardeşim İnşallah rabbim yardım etsinde en az kayıpla atlatalım... |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak, aşı, bakan, bursa, domuz, erdoğan, forum, gençlik, grip, ishak, sağlık, siyaset, tartışma |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|