12-07-2009, 16:50 | #1 |
Arınç:Gandhi Oldu DANDİ![Kılaçdaroğlunu Bitiren Sözler]
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu. Gandhi'nin uzun yürüyüşe çıkmış biri olduğunu kaydeden Arınç, "Bunun yürüyüşü bizim genel merkezden Şahane'ye kadar bile sürmedi." dedi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı 6. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu. GANDHI DANDİ OLDU 2011'de yapılacak milletvekilliği seçimlerine de değinen Arınç, şöyle dedi: "2011'in sonucunu bugünden rahatlıkla görüyorum. Bizimle boy ölçüşecek kıratta başka bir siyasi parti yok. Ancak bu rehavet getirmemeli. Siyaset iddia işidir. Bugün rakip olarak gördüğünüz parti gider, bir başkası gelebilir. Konjonktür değişebilir. Yalancı kahramanlar ortaya çıkabilir. Birilerinin şişirmesiyle, reklamasyonla bazı insanlar çıkabilir. Bir zamanlar Gandhi diye gösterilen bir adam vardı. Şimdi, dandi oldu. Ama seçim öncesi, Gandhi düşüncesi birilerini parlatmaya yönelik seçim malzemesiydi. Yolsuzluklarla mücadele eden bir kahraman... " Gandhi'nin uzun yürüyüşe çıkmış biri olduğunu kaydeden Arınç, "Bunun yürüyüşü bizim genel merkezden Şahane'ye kadar bile sürmedi." dedi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-07-2009, 16:54 | #2 |
Bu millet senin ne olduğunu Dersim ile anladı....
|
|
12-07-2009, 16:56 | #3 |
Ama ben Bulent Arınç kadar Erdoğan hayranı bir insan görmedim. Her erdoğan konuştugunda süzüm süzüm süzülen gözündeki yaşlar ile Erdoğana hitaben söylediği sözlerle Bülent Arınçın Erdopğan hayranlıgı beni gülmekten öldürecek. Ama bir de özür diledi. Kendisi de itiraf etti bazen dilimizi tutamuıyoruz diye. Bayramdan önce ne Danıştay kalacak ne bülent Arınç sozlerınınden dolayı özür diledi.
|
|
12-07-2009, 16:58 | #4 | |
Alıntı:
|
||
12-07-2009, 17:03 | #5 | |
Alıntı:
|
||
12-07-2009, 17:32 | #6 |
Dersim konusunda,asenadan daha seri yaptığı kıvırtmalarla kaybetti tüm inandırıcılığını
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
arınç, chp, dandi, dersim, gandhi |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|