01-11-2010, 19:49 | #1 |
Başbakan Erdoğan'dan 'Davos'a gitme' açıklaması VİDEO
Geçtiğimiz yılki Davos toplantılarında Gazze saldırılarından dolayı İsrail'e tepki gösterip, sözünü kesen moderatöre kızarak toplantıyı terk eden Erdoğan bir daha gelmem demişti, bugün son kararını açıkladı... Videoyu izlemek için tıklayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Başbakanı Hariri ile yaptığı basın açıklamasında kendisine yöneltilen "Davos'a katılıcak mısınız?" sorusunu açık bir şekilde cevapladı. Davos topalntısını," Bundan böyle Davos bitmiştir. Daha da olsa gelmem" diye terk eden Erdoğan "söz ağızdan bir kere çıkar" diyerek gitmeyeceğini açıkladı. "SÖZ BİR KERE ÇIKAR" Erdoğan Davos zirvesine katılım için şunları söyledi: "Bizim ağzımızdan söz bir kere çıkar. Ağzımızdan söz çıktı. Bunu ben şahsım için söyledim ve 'Bir daha ben buraya gelmeyeceğim' dedim. Bitmiştir o iş. Ben bir daha oraya tabii ki gitmem." "DAHA DA OLSA GELMEM" Başbakan Erdoğan geçtiğimiz yıl katıldığı Davos toplantısında Gazze saldırılarndan dolayı İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e sert sözlerle tepki göstermiş, konuşmasını kesen moderatöre de sık sık "one minute" uyarısı yaptıkan sonra toplantıyı "Bundan sonra Davos bitmiştir. Daha da olsa gelmem" diyerek terk etmişti. Öte yandan önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Davos toplantısında Türkiye'yi Maliye Bakanı Mehmet Şimşek temsil edecek. ERDOĞAN DAVOS'U BÖYLE TERK ETMİŞTİ / VİDEO Haber 7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|