01-20-2010, 20:30 | #1 |
doğu türkistan
Zulmün işkencenin ve kahramanlığın adıdır doğu Türkistan
Bağırıyor zulüm altındaki kandaşlarım isyan var burada isyan Türküm dediğim içinmi bunca ızdırap bunca acı bunca kan Bilisnki bütün dünya doğu Türkistan türktür türk kalacak ahir zaman Neredesin Alparslan neredesin fatih neredesin sultan selahaddin İşkence zülüme rağmen iki ad düşmedi dilden biri Allahın biri muhammedin Bu ne iman dostum sendeki bunca mezalime,şerefsizliğe boyun eğmedin Ey kurtarıcım asırlardır seni bekledimde söyle söyle neden gelmedin Bilge kağanı dinlemedik geldik yecüc ile mecücün oyununa Girdi bu kahpe yılan haince aldatıp Uygur türkümün koynuna İşkence görürken kandaşlarım aslanlarımın ipler vurulunca boynuna Yandı ta ciğerim okudum yine bir beddua bu yamyamın soyuna Olmayan ermeni soykırımlarıyla oyalanan dünya duymaz tabi uygurumu Türk korkusuna set yapan yamyama esir oldum aldım ayak altına gururumu Zafer senin olmayacak namert yitirmedim azmimi yitimem asla umudumu Çiğnetmedim tarih boyunca sanamı çiğneteceğim vatan dediğim nasmusumu şaşıyor fatih asil türk milletinin bu sessiz haline unutturuldu tarihim kaldık cumhuriyet tarihine yurtta sulh cihanda sulh dersen böyle her haline eğersin arapın israile eğdiği gibi boynunu çin zalimine
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-20-2010, 20:36 | #2 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|